Karadeniz Güvenspor farklı yendi

Karadeniz Güvenspor Deplasmanda Tuna Gençlikspor’u 13-0 gibi farklı skorla yendi. Hafta sonu kendi sahasında Arabayatağıspor ile zorlu bir doksan dakikaya çıkacak.

Yayınlama: 08.11.2018
1.393
A+
A-

Karadeniz Güvenspor’un deneyimli antrenörü Mehmet Şengeldi her hafta final maçı oynadıklarını söyledi. Şengeldi yaptığı açıklamada, “Grubumuzda alt sıralardaki takımlardan tuna gençlik ile oynadığımız müsabaka denk kuvvetlerde olmadığı için skor da bu şekilde farklı oldu. Fakat oynadığımız takım bizim hedef koyduğumuz rakiplerden olmadığı için bu maçı unutup önümüzdekilere bakarak camiamızın özlediği neticeleri almaya tüm gayretimizle çalışacağız.Hazırlıklarımız bu hafta sahamızdaki Arabayatağıspor maçı için olacak. İnşallah seyircimizin önünden güzel futbol ve galibiyetle çıkmak arzusundayız. Camia, yönetim, teknik ekip, futbolcu kardeşlerim ve tüm yardımcı personel arkadaşlarım ile tüm taraftarlarımızın kenetlenip sezon sonunda ipi göğüslemek için aynı duygu ile Çalışmaya devam edeceğiz.

Karadeniz Güvensporu hak ettiği yerlere getirebilmek tek hedef ve arzumuzdur. Bu niyet ve çaba ile etap etap her maça ayrı ve dikkat ile hazırlanmaya devam ediyoruz. Bana ve ekibime verdikleri destek ve güvenden ötürüde Tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim.  Son olarak ta taraftarlarımıza bizi izlemeye devam edin diyorum” ifadelerini kullandı.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.