Karadeniz Güvenspor Taekwondo’da madalyalarla döndü

Yayınlama: 06.06.2023
55
A+
A-

Karadeniz Güvenspor Taekwondo Takımı, 5 sporcu ile Mudanya’da düzenlenen Taekwondo Şampiyonası’nda 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak dikkat çekti.

Karadeniz Güvenspor Taekwondo Takımı, geçtiğimiz hafta sonu Mudanya’da düzenlenen Taekwondo Şampiyonası’nda adından söz ettirmeyi başardı.

Başarılı bir şampiyonanın ardından açıklamalarda bulunan Karadeniz Güvenspor Taekwondo Takımı Antrenörü Mehmet Küçükdağ, “Suyolu Caddesi üzerinde bulunan kursumuzda 45 sporcumuz ile çalışmalarımız aralıksız devam etmekte. Federasyonunun bütün faaliyetlerine katılım sağlıyoruz. 3-4 Haziran tarihlerinde Mudanya’da düzenlenen Anadolu yıldızları müsabakalarına 5 sporcumuz ile katıldık. Eda Arlı altın madalya, Arda Metin gümüş madalya, Mertcan Buraklar ise bronz madalya kazandı” dedi.






Karadeniz Güvenspor Başkanı Abdül Ergün ise “Karadeniz Güvenspor olarak sadece futbol branşında faaliyetlerde bulunmuyoruz, diğer branşlarda da yatırımlarımızın karşılıklarını almaya başladık. Ben ilçemize madalya ile dönen Eda Arlı, Arda Metin, Mertcan Buraklar ve antrenörümüz Mehmet Küçükdağ’ı tebrik ediyorum. Biz bu şehirde çocuklarımıza hizmet etmek için yola çıktık. Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutup, spor ile taçlandırmak istiyoruz” dedi.

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş