Karadeniz Güvenspor’da teknik kadro belli oldu

Bursa 1. Amatör Lig ekiplerinden Karadeniz Güvenspor’da teknik direktör arayışları sona erdi. Yeni yönetim çalışmalara başlarken ilk olarak teknik heyeti belirledi. Bordo mavililer, 1980-1985 yılları arasında Bursaspor’da forma giyen Mehmet Şengeldi ile anlaştı.

Yayınlama: 26.07.2018
1.049
A+
A-

Karadeniz Güvenspor’da transfer görüşmeleri start aldı. İlk etapta teknik direktör konusunda çalışmalara başlayan Başkan İbrahim Oğuzay ve Güvenspor Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede Mehmet Şengeldi ile teknik direktörlük konusunda anlaşmaya vardı.

 

Öncelikli hedeflerini açıklayan Karadeniz Güvenspor Yönetim Kurulu Üyesi Ragıp Akkaya, transferde gelinen son noktayı değerlendirirken, transfer görüşmelerine en kısa sürede başlayacağını, amaçlarının ilçe gençliğini ön plana alan ve alt yapıdan yetişen değerlerle ilerlemek olduğunu söyledi. 






 

Karadeniz Güvenspor ile anlaşan Teknik Direktör Mehmet Şengeldi ise, “İnegöl Karadeniz Güvenspor köklü bir camia. Fakat bir kaç yıldır şanssız sezonlar geçirmiş. Bizde camianın üzerindeki ölü toprağını atıp eski güzel günlerine döndürebilmek için tüm camia birlik içinde çalışarak hak ettiği yere getireceğiz. Benim buraya gelmemde en büyük payı olan Sportif Direktör Sadullah Kaldırım, Kulüp Başkan İbrahim Oğuzay, Ragıp Akkaya’ya ve tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim” dedi.

 

Mehmet Şengeldi kimdir?

51 Yaşındaki Şengeldi, uzun yıllar profesyonel olarak futbol oynadı. Bursaspor, Sönmez flamentspor, İznikspor, Nazillispor, Ödemişspor, Altınordu, Aliağa Petkim, Manisa S.Merinos gibi kulüplerde futbol oynadı. Kuşadası Fenerbahçe futbol okulu sportif direktörlük, Kuşadası 1922 takımında antrenörlük, Antalya Kepez’de 3. ligde sportif direktörlük yaptıktan sonra Yeşilbursa  3. ligde kulüp müdürlüğü yaptı. Romanspor kulübü ile şampiyonluk yaşadı. Atıcılarspor’u bir üst lige çıkardı. Vatanspor’da şampiyonluk yaşadı. En son Uludağ Sportif Kulübü direktörlüğü yaptı. Aynı zamanda Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş