KASTAMONU SPONSORU SFC ENTEGRE

İnegölspor’un Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Kastamonuspor 1966 maçının sponsorluğunu, Kastamonu SFC Entegre Orman Ürünleri üstlendi.

Yayınlama: 14.03.2017
1.286
A+
A-

Kastamonu’nun köklü firmalarından SFC Entegre Orman Ürünleri, İnegöl Bölge Bayisi Baleno Orman Ürünleri aracılığıyla 15 Mart Çarşamba günü oynanacak deplasman sponsoru oldu.

 

İnegölspor Kulüp Asbaşkanı Mehmet Döngel, Futbol Şube Sorumlusu Deniz Erdem ile Kulüp Müdürü Yavuz Memiş, Baleno Orman Ürünleri Sahipleri Lütfü Şimşek ile Burak Şimşek’e teşekkür ziyaretinde bulundu.






 

Ziyarette konuşan Asbaşkan Mehmet Döngel, “Çarşamba günü Kastamonuspor deplasmanına gideceğiz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Kendi gücümüzü de biliyoruz. İnşallah bu zorlu deplasmandan istediğimiz sonuçla döneriz. Bu zorlu deplasmanda bize rakibimizin şehrinden bir firmanın deplasman sponsoru olması da bizi ayrıca mutlu etmiştir. SFC Entegre Orman Ürünleri yetkililerine İnegöl Bölge Bayisi Baleno Orman Ürünleri vasıtasıyla teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Baleno Orman Ürünleri Sahipleri Lütfü Şimşek ile Burak Şimşek ise “İki şehir arasında ticaret dışında ilişkilere vesile olmak mutluluk duyuyoruz. Umarım ileri yönelik güzel bir dostluklara ön ayak olmuşuzdur” ifadelerini kullandılar.

 

Konuşmaların ardından Kulüp Asbaşkanı Mehmet Döngel, Futbol Şube Sorumlusu Deniz Erdem ile Kulüp Müdürü Yavuz Memiş, Baleno Orman Ürünleri Sahipleri Lütfü Şimşek ile Burak Şimşek’e teşekkür plaket verdi.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş