KIŞ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLIYOR

İnegöl Belediyesi Kış Spor Okulları kayıtları 20 Eylül 2019 Cuma İnegöl Belediyespor salonunda başlıyor. Belediyespor çatısı altında 2010 yılından bu yana düzenlenen kurslara çocukların ve gençlerin büyük ilgisi var. 7 branşta açılacak kurslara yıl boyunca kayıt yaptırılabiliyor.

Yayınlama: 18.09.2019
527
A+
A-

Kış Spor Okulları için kayıtlar 20 Eylül Cuma günü, eğitimler ise 07 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

 

YETENEKLERİNİ İYİYE SEVK ETMELİYİZ






Yıl boyunca sporun aktif olarak her alanında belediyenin desteğine vurgu yapan ve kış spor okullarının kayıt başlangıcı hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Alper Taban; “Yeni eğitim ve öğretim yılımız başladı.  Çocuklarımızın yaz tatili sürecinde zamanlarını iyi geçirmeleri ve yeteneklerini keşfetmek için yaz spor okullarımızda eğitimler devam etti. Şimdi ise kış spor okullarının kayıt dönemi başlıyor.  İnegöl Belediyesi olarak yerel yönetimin gücünü şehrin dört bir tarafına yaymak amacıyla dur durak bilmeden hizmet seferberliğine devam ediyoruz. İnegöl’ün geleceğini şekillendirirken, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Yarınlarımız onlara sunduklarımızla şekillenecek. Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında bedensel ve zihinsel gelişimi, özgüvenli bireyler olmaları, kendi benliklerini daha iyi tanıyarak, yeteneklerini geliştireceklerine inanıyoruz. Spor faaliyetlerine belediyespor bünyesindeki yaz ve kış spor okullarımızla karşılamaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl kış spor okullarında jimnastik 68, basketbol 126, oryantiring 29, spor tırmanış 55, voleybol 68, masa tenisi 15, okçuluk 35 olmak üzere 396 kayıt alınmıştı. Yıl içerisinde de kayıtlarımız devam ediyor. Talep geldikçe yeni sınıflar oluşturuluyor ” açıklamasında bulundu.

 

“SPORUN HER ALANINA İLGİ ARTIYOR”

Sporun yaşamın her alanında yer alması gerektiğini vurgulayan Başkan Taban; “Belediyespor marifetiyle salon sporlarına olan ilginin arttığını dile getiriyoruz. Takımlarımızın başarıları bizleri mutlu ediyor. Teknik ekibimiz ve oyuncularımızla daha iyisi için mücadele veriyoruz. Ayrıca tüm branşlarımızın takımları ve bireysel mücadele veren sporcularımız da İnegöl Belediyespor’u her geçen gün bir adım daha ileriye taşımak için yürekten çalışıyor” dedi.

 

KIŞ SPOR OKULLARI 7 BRANŞ İLE EĞİTİM VERECEK

Kayıt tarihi ve ders başlangıcı konusunda da detaylı bilgi veren Alper Taban; “Bu yıl 20 Eylül tarihi itibarı ile kayıt dönemi başlıyor. 7 Ekim’de ise dersler başlayacak. Kış Spor Okulları ücretlerimiz Voleybol 60 TL, Basketbol 70 TL, Masa tenisi 40 TL, Oryantring 60 TL, Cimnastik 80 TL, Okçuluk 60 TL, Spor tırmanış 50 TL olarak belirlendi.  Ücret yatırma ve kayıt işlemleri Kültür Park İçi Belediyespor Salonu’nda olacak. Kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize forma ve tişört hediye edeceğiz. Taleplere göre branşın açılabilmesi için yeterli çoğunluğun sağlanması gerekmektedir. Eğitimleri hafta sonu verileceği kış spor okullarına kayıt için 713 90 20 nolu telefondan veya www.inegolbelediyespor.org adresinden daha fazla da bilgi alınabilir. Bu vesile ile tüm ilçe halkımızı sağlıklı bir yaşam için spor yapmaya ve çocuklarımızın sağlıklı gelişimine yardımcı olacak kış spor okullarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyorum” sözleriyle konuşmasını tamamladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş