KURTULUŞ’TA MORALLER YERiNDE

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de ilçemizi temsil eden Kurtuluşspor, ligin ilk haftasında konuk ettiği Derincespor’u mağlup etmişti. Maç sonu açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, “Bu güzel taraftarımıza galibiyeti hediye ettiğimiz için mutluyuz” dedi.

Yayınlama: 26.09.2017
660
A+
A-

GALİBİYET TARAFTARA ARMAĞAN

Derincespor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor teknik direktörü Özgür Şahin, “Evimizde Bal liginin ilk müsabakasına çıktık. Çok iyi hazırlandık, yaklaşık 1.5 aya yakın bir hazırlık süreci yaşadık. Çocuklar çok iyi motive oldu. Bütün ekip olarak, teknik heyet, oyuncular, taraftar, yönetim çok emek verdik. Allah’ıma çok şükür istediğimiz oyunu da oynadık. Bizim açımızdan skor önemli değildi. İlk amacımız güzel bir oyundu. Güzel oynadık, tesadüfen bir gol yedik ama oyuncular moral olarak düşmediler. Devre arası gerekli konuşmaları da yaptık. Bu güzel taraftarımıza galibiyeti hediye ettiğimiz için mutluyuz. Herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra iyi oyun ve skorlarımız inşallah devam edecek” dedi.

 






HERKES GÜVENSİN HERKES DESTEKLESİN

Başkan Talha Öziş ise, “Bölgesel amatör lig bizim için yeni bir tecrübe. Bal ligi için çok umut verici bir kadro kurduk. Hazırlık maçlarında çok iyi bir performans göstermedik. Fakat takım oturdu. İlk maçta da bunu herkese gösterdik. İnegöl halkına şunu söylemek istiyorum; Kurtuluşspor’a herkes güvensin, herkes desteklesin, Umulmadık bir şekilde biz başarıya ulaşacağız. Bunu ilk maçtan sonra söylemiş olalım. Bugün İnegöl de başka bir maç olmadığı için kalabalık bir taraftarın önünde oynadık. İnşallah her maç böyle bir taraftar grubuna oynayarak, galibiyet sevincini en iyi şekilde yaşarız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş