‘Maçın hakimi bizdik’

Yayınlama: 30.01.2023
86
A+
A-

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ve Teknik Direktör Bahaddin Güneş, Anagold 24 Erzincanspor maçını değerlendirdi. Takımın uyum sürecinden geçtiğini belirten Teknik Direktör Güneş, “Yeni oluşum olan bir takım, bazı uyum sorunlarını halletmeye çalışıyoruz. Rakip iyi bir rakipti ama genelde maçın hakimi bizdik” dedi.

İnegölpor, ligin 22. haftasında evinde ağırladığı Anagold 24 Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrasında Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ve Teknik Direktör Bahaddin Güneş açıklamalarda bulundu.

Takımı ve taraftarı tebrik ederek söze başlayan Kulüp Başkanımız Ademoğlu;








“Çok güzel mücadele oldu. İkinci yarı güzel takviyeler yaptık, tabi takımın da oturması gerekiyor.  Baktığımız zaman 2 tane verilmeyen penaltımız var. Takımın mücadelesinden memnunduk. İnşallah Düzce’ye de puan ya da puanlar kazanmak için gideceğiz. En kısa zamanda üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz. Takviyelere ek olarak bir forvet arayışımız var. Bulabilirsek alacağız bulamazsak önümüze bakacağız” dedi.

Yusuf Ziya’nın milli takıma seçilmesini de değerlendiren Ademoğlu, “Yusuf Ziya’nın Milli takıma seçilmesi İnegöl ve Yusuf Ziya adına gururlandırıcı bir olay. İnşallah ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eder” şeklinde konuştu.

Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş ise şu ifadeleri kullandı;

“Yeni oluşum olan bir takım, bazı uyum sorunlarını halletmeye çalışıyoruz. Rakip iyi bir rakipti ama genelde maçın hakimi bizdik. Yüzde yüz penaltımız verilmedi. Tabi takılı kalmayacağız. Önemli olan sahadaki duygular, istek ve arzular. Bu maçı unuttuk Düzce maçına odaklanacağız. Bulunduğumuz sıralardan en kısa zamanda kurtulmayı hedefliyoruz”

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.