MUHTEŞEM iNEGöLSPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, kendi evinde ağırladığı Bayrampaşaspor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. 1-0 geriye düştükten sonra muhteşem geri dönüş ile maçı lehine çeviren temsilcimize, taraftarlar maç boyunda tezahüratları ile destek oldu. Taraftarların muhteşem koreografi gösterisi, güze anların yaşanmasına neden oldu.

Yayınlama: 17.02.2019
1.506
A+
A-

Temsilcimiz İnegölspor, kendi evinde Bayrampaşaspor’u konuk etti. Tasraftarların muhteşem gösterilerde bulunduğu müsabaka, temsilcimizin üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Temsilcimiz, bu müsabakadan da 3 puanla ayrılarak Play Off umutlarını sürdürdü. Temsilcimizin son müsabakalardaki performansı ise taraftarları mutlu etmeye devam ediyor.






 

MAÇTAN DAKİKALAR

Temsilcimiz İnegölspor’da Enes Bayır müsabakanın henüz 1. Dakikasında rakibine yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

 

11. Dakikada gelişen atakta, İnegölsporlu oyuncu Osman kaleye sert ve isabetli topu gönderdi ancak kaleci kornere çeldi.

 

14. Dakikada Fatih Üge’nin sert şutunu kaleci Sercan çıkardı.

 

20. Dakikada Bayrampaşasporlu oyuncuTufan Zahid Arslan sol taraftan gelen ortaya kafa vuruşu yaparak topu ağlarla buluşturdu.

 

27. Dakikada Cengiz Akgün ile rakip Bayrampaşalı futbolcular arasında bir anda tansiyon yükseldi. Pozisyon sonrasında tüm futbolcuları ve yedek kulübesindeki oyuncular birbirine girerken, pozisyon sonrası Cengiz ve rakip oyuncu sarı kart gördü.

 

40. Dakikada kazanılan serbest vuruşta topun arkasına geçen Emirhan, cezası için yaptığı ortada, Fatih Üge kafa ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

 

Müsabakanın ilk devresinde başka gol olmayınca temsilcimiz 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrıldı.

 

Müsabakanın ikinci devresinde etkili oyununu sürdüren temsilcimiz İnegölspor, taraftarı ile tek vücut olurken, rakip saha da gol aradı.

 

76. Dakikada Bayrampaşasporlu oyuncu Hamit, direk kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

 

Son vuruşlarda etkisiz görüntü çizen temsilcimiz, 83. dakikada Yaşar Çetin ile bir gol daha bularak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

 

İNEGÖLSPOR: Şener Özcan, Gökhan Kurumuş, Emirhan Aydoğan, Enes Bayır, Volkan Altınsoy, Serhat Mermer, Osman Torun, Yasin Görkem Arslan, Fatih Üge, Yaşar Çetin, Cengiz Ötgün

 

YEDEKLER: Mustafa Güngör, Selimcan Temel, Bora Yelken, Taner Yalçın, Erdi Can Şehit, Çağkan Çakır, Ahmet Şahin

 

BAYRAMPAŞASPOR: Sercan Çobanoğlu, Evren Kilarci, İsa Akgöl,  Semih Durmuş, Fatih Kara, Gürcan Gözüm, Oktay Pop, Gökay İravul, Sercan Uslu, Ali Kuleli, Tufan Zahid Arslan

 

YEDEKLER: Bekir Öztürk, Tahir Kurtuluş, Hakan Yüce, İbrahim Can Köse, Ömercan Öndaş, Hamit Yıldırım, Tayyib Kanarya

 

SARI KART: Enes Bayır, Cengiz Ötgün (İnegölspor), Evren Kilarci, Sercan Uslu, Ali Kuleli (Byrampaşaspor)

 

KIRMIZI KART: Hamit Yıldırım (Bayrampaşaspor)

 

GOLLER: Fatih Üge, Yaşar Çetin (İnegölspor), Tufan Zahid Arslan (Bayrampaşaspor)

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş