ÖPÇİNER 2016-2017 SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ

Gençlergücüspor Kulüp Başkanı Sedat Öpçiner, 2016-2017 sezonunu değerlendirdi. Süper Amatör Kümeye yükselmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirten Öpçiner, altyapıya önem verdiklerini ifade etti.

Yayınlama: 17.02.2017
1.017
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Öpçiner, “Yönetim Kurulu olarak 2016-2017 Sezonu öncesi belirlemiş olduğumuz hedeflere  ulaşmanın mutluluğunu  yaşıyoruz. Öncelikle hedefimizi şanssız bir şekilde 1. Amatör Kümeye düşmemiz nedeni ile A Takımımızı 1.Amatör Küme’de şampiyon yaparak yeniden Süper Amatör Küme’ye yükseltmek olarak belirlemiştik. Bu hedefimize en yakın rakibimiz Panayırspor takımına 10 puan fark atarak ulaştık. A Takımımız 1 yıl aradan sonra yeniden Süper Amatör Küme’ye yükseldi”

 

“Altyapımızda ise ciddi hamleler yaparak ilçemizde sözü edilir bir alt yapı oluşturmayı arzu ediyorduk. Bu hedeflerimize ilk olarak  U-19 1.Amatör Küme Gençler Liginde ilk iki sırada yer alarak Play Off oynamayı, sonrasında ise Play Off gruplarında başarılı sonuçlar alarak Türkiye Şampiyonasına katılmayı hedefledik. Play Off grupları bugün oynanan maçlar sonunda tamamlandı. Play Off grubumuzda oynadığımız 5 maç sonunda 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak grubu 3. sırada tamamladık ve diğer grubun 3.sü olan Erdemlispor takımı ile baraj maçı oynama hakkı elde ettik. Gençler Liginde bu güne kadar olan en büyük başarıyı bu sezon şimdiden elde ettik. Baraj maçı oynayacağımız Erdemlispor Bursa Bölgesinin en iyi takımların bir tanesi. Baraj maçında üstünlük sağlayabilirsek Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde edeceğiz”






 

“Bir başka mutluluğumuz ise U-17 Liginde oldu U-17 Klasman Liginde üstün başarı sergileyerek şampiyon olduk ve Elit Lige yükseldik. Ayrıca, U-16 Ligi yeni başladı ve bu Lig’de 2 hafta geride kaldı 2. maçlar sonunda 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde ettik. Bu grupta haftalar ilerledikçe güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. U-14 ve U-15 yaş gruplarında sezon sona erdi. Bu gruplarda hedefimiz yeniden yapılanmaktı ve burada güzel sonuçlar almanın yanında yetenekli gençleri gün geçtikçe bünyemize kazanıyoruz. U-13 Liginde ise lig yeni başladı. İlk haftada rakibimiz olan Akhisarspor takımını 6-0 gibi farklı bir skor ile mağlup ettik. U-13 Liginde zevkli ve çekişmeli maçlar izleyeceğiz. U-11 Ligi ise yakın bir tarihte başlayacak. Bu grupta maçlar tamamen şov niteliği taşımakta. Bizde Gençlergücüspor Kulübü olarak bu grupta yine katılımcı olacağız”

 

“Son olarak 2016 Yılı Temmuz ayında başladığımız Futbol Okulu çalışmalarımız hafta sonları kulübümüze ait halı sahada Cumartesi ve Pazar günleri sabah 09,00 ile 12,30 arası olmak üzere haftanın iki günü aralıksız devam etmektedir. Futbol okulumuzda kış şartları olmasına rağmen 80 öğrencimiz çalışmalara devam ediyor. Kulüp olarak yoğun ve bir o kadarda yorucu bir sezonu geride bırakıyoruz. Yoğun ve yorucu geçen bir sezonun sonunda hedeflerimize ulaşmanın vermiş olduğu huzur ve mutluluk bütün yorgunluğumuzu alıyor. Sportif çalışmalarımızın sonuna yaklaşırken, kulübümüzün kuruluşunun 40. yılı olması sebebi ile sosyal ve kültürel çalışmalara önümüzdeki günlerden itibaren ağırlık vereceğiz. Son olarak Gençlergücüspor Kulübü kısıtlı imkanları olan bir kulüp olmasına rağmen, ilçemizde sportif başarılara imza atan ve ilkleri yaşatan bir kulüp olma özelliğini taşımaktadır. Bu doğrultuda belirlemiş olduğumuz yol haritası gereği, doğru hamleler yaparak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş