OSMANİYESPOR 1. AMATÖR’E YÜKSELDİ

Osmaniyespor, evinde ağırladığı Yenişehir Yolörenspor’u 1-0 yenerek 1. Amatör Küme’ye yükseldi.

Yayınlama: 07.06.2017
1.034
A+
A-

Bursa 2.Amatör Küme 3.Grup’ta mücadele eden Osmaniyespor, gruptan çıkmayı geçtiğimiz hafta garantileyen Yenişehir Yolörenspor ile Kurtuluşspor Sahası’nda karşı karşıya geldi.

 

Zorlu geçen 90 dakika sonunda Osmaniyespor rakibini 1-0 yenerek, liglerin bitimine bir maç kala1.Amatör Küme’ye çıkmayı başardı.






 

2. Amatör Küme’de son maç öncesi 1. Amatör Küme’ye yükselmeyi garantileyen Osmaniyespor’da Teknik Sorumlu Erol Arslan, “Öncelikle Pazar günü yağışlı havaya rağmen tribünlerdeki yerini alan tüm İnegöllü sporseverlere teşekkür ederim. Sezona Doğugücü takımıyla başladık. Şampiyonluğu çok istememize ve hak etmemize rağmen bu amacımıza ulaşamadık. Daha sonra sevdiğimiz ve değer verdiğimiz ağabeylerimiz Osmaniyespor yönetimine talip olup kongrede seçilince beraberce bir yola çıktık ve takımı oluşturmaya başladık. Bu süreçte bize maddi manevi desteğini esirgemeyen Doğugücüspor Başkanı Osman Taşdemir’e, ekibine ve tüm Doğugücü sevdalılarına çok teşekkür ediyorum. Aslında oyuncularımız bu ligin çok üstünde futbol oynuyorlar.Birkaç hafta önce bu işi bitirmeliydik ama yaşadığımız sakatlıklar ve buna bağlı olarak düşüşler oldu. Ancak oyuncularımızın fedakârlıklarıyla bu işin üstesinden gelip bu hafta şampiyonluk yaşamak nasip oldu.Tüm oyuncularıma verdikleri emek için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kazanılan bu şampiyonluğun tüm İnegöl’e ve Osmaniyespor camiasına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş