Osmaniyespor’da görev dağılımı

Osmaniyespor, geçtiğimiz günlerde Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdikten sonra yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

Yayınlama: 09.07.2018
885
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Murat Balakuş, “2018-2019 Sezonu adına Osmaniyespor olarak bir takım hazırlıklar içerisindeyiz. Osmaniyespor güzide bir kulüptür, geçmişi başarılarla dolu, sayısız futbolcu yetiştiren, çok düzgün bir kulüptür. Yeni sezonumuz hayırlı olsun diyorum. Herkese başarılar diliyorum. Çok fazla para harcamadan, amatör bir ruh içerisinde güzel bir takım oluşturacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Osmaniyespor yönetim kurulu toplantısı sonrasında görev dağılımı aşağıdaki şekilde yapıldı: Başkan Murat Balakuş, Muhasip Ertuğrul Arslan, Basın Sözcüsü Aydın Savaş, As Başkan Özgür Can, Genel Kaptan İsmail Yaprak, Futbol Şube sorumlusu Fevzi Aktaş, Altyapı Sorumlusu Erdal Başdere, Reklam sorumlusu Şaban Gümüş, Tesis sorumlusu Ertuğrul Anıl, Federasyon Sorumlusu Kenan Kaya, Lokal Amiri Rafet Kılıç, Başkan Yardımcısı Mesut Saman, Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Yıldız, Başkam yardımcısı Selim İncebay.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş