PLAY-OFF’A GİRMEYİ GARANTİLEDİK

İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, ligin son 2 maçında deplasmanda karşılaşacakları Ayfon Belediye Yüntaş ile Şanlıurfa Memleketspor maçlarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “”Artık ligin sonu geldi. Ligde son 2 maçımızı oynayacağız. Üst üste 2 tane deplasmanımız var. Afyon ve Urfa müsabakaları. Ligde şuanda 6. durumdayız. Play-off’a girmeyi garantiledik” dedi.

Yayınlama: 17.03.2017
911
A+
A-

Zoroğlu, son müsabakalardan da iyi sonuçlar elde ederek Play-Off’a iyi hazırlanarak 4’lü finallere kalmak istediklerini belirtti.

 

Maçlara ilişkin açıklama yapan Zoroğlu, şunları söyledi: “Artık ligin sonu geldi. Ligde son 2 maçımızı oynayacağız. Üst üste 2 tane deplasmanımız var. Afyon ve Urfa müsabakaları. Ligde şuanda 6. durumdayız. Play-Off’a girmeyi garantiledik. Bundan sonraki hedefimiz son 2 maçımızda en iyi sonuçları alıp, ligdeki sıralamamıza bakıp, Play-Off’ta gelecek olan rakibimize göre hazırlanıp tabii ki 4’lü finallere kalmak. Şuan ki hedefimiz o. Hazırlıklarımız o şekilde devam ediyor. Şuan ki tek düşüncemiz bundan sonra Play-Off’ta çıkacak rakibimiz. Play-Off’ta sistem değişti. Ligde 1 ile 8, 2 ile 7, 3 ile 6, 4 ile 5 oynayacak.  Biz ilk turda kendi evimizde maç yapacağız. Daha sonra dışarıda maç yapacağız. Durum 1-1 olursa tekrar dışarıda son 1 maç daha oynayıp ilk 4’e kalmaya çalışacağız”








 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.