RAKiP BODRUMSPOR

Temsilcimiz İnegölspor 20174-2018 sezonunda kendi evinde oynayacağı ilk müsabakada Bodrumspor’u konuk edecek. Temsilcimiz evinde oynayacağı ilk maçında galibiyet alarak, sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdırmak istiyor.

Yayınlama: 08.09.2017
935
A+
A-

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, kendi evinde bugün Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek.

 








TARİHTE İLK KEZ KARŞILACAĞIZ

Geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaşatan temsilcimiz, 2017-2018 sezonunda kendi evinde ilk kez Bodrumspor ile mücadele edecek. İki kulüp daha önce resmi müsabakalarda hiç karşı karşıya gelmezken, bir ilk gerçekleşmiş olacak.

 

İLK MÜSABAKALAR

Temsilcimiz İnegölspor,  2017-2018 sezonunun açılış müsabakasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşı karşıya gelmiş, son dakikada Raif Demir’in attığı gol ile 1 puanla ilçemizde dönmüştü. Temsilcimizin bugün mücadele edeceği Bodrumspor ise, sezonun açılış müsabakasında kendi evinde Sarıyerspor ile karşılaşmış ve rakibini 1-0 mağlup ederek sezona 3 puan ile başlamıştı.

 

İNEGÖL BU MÜSABAKAYA KİLİTLENDİ

Geçtiğimiz yıl beklenilmeyen bir performans gösteren temsilcimiz İnegölspor, bu yıl performansını arttırmak ve ligi üst sıralarda bitirmek istiyor. Geçtiğimiz yıl hayal kırıklığı yaşayan taraftarların ilk müsabakaya ilgi göstermeleri beklenirken, İnegöllüler bu sezon ilk kez takımını izleme fırsatı bulacak.

 

SON 5 MÜSABAKA

Temsilcimizin bugün kendi evinde konuk edeceği Bodrumspor, son oynadığı 5 resmi müsabakada 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Temsilcimiz İnegölspor ise son oynadığı 5 resmi müsabakada sadece 1 galibiyet alabildi.

 

TAKIM GALİBİYETE ADABTE OLDU

İnegölspor teknik heyet, yönetim ve futbolcuları, sezon başında yaşanan sıkıntıların bertaraftı ve taraftarın önünde oynayacağı ilk müsabakadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Olası galibiyetin ardından İnegölsporlu taraftarların desteğinin daha da artacağını düşünen İnegölspor teknik heyet, yönetim ve futbolcuları, sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

 

STAT: İnegöl İlçe Stadı

 

MAÇ SAATİ: 16.30

 

HAKEMLER: Mustafa İlker Coşkun, Ali Etlikçi, Kadir Kantekin



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.