RAKİP İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Voleybol Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor’un AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi 1.etabında Cumartesi günü oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediye karşılaşması öncesi sporseverleri maça davet etti.

Yayınlama: 21.12.2018
1.415
A+
A-

KUPADA RAKİP İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE

2018-2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde 1. Devre karşılaşmalarının sona ermesinin ardından, sıralamada 5 ile 12’nci sıra arasında yer alan sekiz takımın mücadele edeceği AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi 1.etabında gerçekleşen kura çekimi sonucunda İnegöl Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediye ile eşleşti.

 








22 ARALIK CUMARTESİ SAAT:15.30

İlk karşılaşmaların 22-23 Aralık ikinci karşılaşmaların ise; 26-27 Aralık tarihlerinde oynanacağı AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi 1. Etabında İnegöl Belediyespor Cumartesi günü kendi sahasında önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Efeler liginde sıralamada ilk dört sırada yer alan Halkbank, Maliye Piyango, Galatasaray ve Arkas Spor takımlarının direk olarak final etabında dahil olacağı Kupa Voleybolda İnegöl Belediyespor kupa eşleştiği İstanbul Büyükşehir Belediyeyi ilk maçta 22 Aralık Cumartesi günü saat 15.30’da İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda konuk edecek. Belediyespor Voleybol takımının sahaya mutlak galibiyet için çıkacağı zorlu müsabakası öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynanacak karşılaşmaya ilçedeki tüm sporseverleri davet etti.

 

“EFELER LİGİNİ EN İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ”

İnegöl Belediyespor’un AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi 1. Etabında karşı karşıya geleceği İstanbul Büyükşehir Belediye maçı öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Efeler liginde ilk yarı tamamlandı. Son maçımızda kendi sahamızda Fenerbahçe’ye yenilmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ligde istediğimiz yerde olduğumuzu söyleyemeyiz. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanarak, Bursa’nın Efeler ligindeki tem temsilcisi olan ekibimizin ligi en iyi yerde bitireceğine yürekten inanıyorum. Teknik kadromuza ve oyuncularımıza bu konuda güvenimiz tam” şeklinde konuştu.

 

“FİNAL ETABINA KATILMAK İSTİYORUZ”

Devre arasında AXA Sigorta Kupa Voley heyecanını yaşadıklarını belirten Taban, “Efeler Ligi’nde 1. Devre karşılaşmalarının sona ermesinin ardından, sıralamada 5 ile 12’nci sıra arasında yer alan sekiz takım 1.etapta karşı karşıya gelecekler. Sekiz takımın katıldığı kura çekiminde İnegöl Belediyespor, kupa voleybolda İstanbul Büyükşehir Belediye ile eşleşti. Kupada ilk maçı kendi sahamızda oynuyoruz. Cumartesi saat 15.30’da İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda konuk edeceğimiz İstanbul Büyükşehir Belediyeyi seyircimizin desteği ile İnegöl’den eli boş göndermek istiyoruz. Kupa da final etabına katılmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Rövanş için avantajlı bir skor elde etmek adına sahaya çıkacağımız kupa maçına voleybola gönül vermiş tüm ilçe halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

2018 – 2019 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi 1. etap eşleşmeleri ise şu şekilde:

 

İkbal Afyon Bld. Yüntaş – Ziraat Bankası

Jeopark Kula Bld. – Fenerbahçe

İnegöl Bld. – İstanbul BBSK

Arhavi Bld. – Tokat Bld. Plevne

 

Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde 1. devre karşılaşmalarının sona ermesinin ardından, sıralamada ilk dört sırada yer alan Halkbank, Maliye Piyango, Galatasaray ve Arkas Spor takımlarının statü gereği direkt olarak final etabına katıldığı turnuvanın final etabı, 22-23-24 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. AXA Sigorta Kupa Voley’de şampiyon olacak ekip, ülkemizi önümüzdeki sezon CEV Kupası’nda temsil etme hakkı elde edecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.