ŞAMPİYON İSAÖREN

1. Amatör Küme 3. Grup’ta mücadele eden İsaörenspor, Altınbasan Spor’u 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Yayınlama: 08.02.2017
867
A+
A-

Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı golsüz tamamlanırken ikinci yarıda etkisini artıran İsaörenspor, 60. dakikada kazandığı penaltıyı kaptan Ali ile gole çevirerek durumu 1-0’a getirdi. Golün ardından skoru eşitlemek için ataklarını sıklaştıran ve defansında açıklar vermeye başlayan Altınsaban, kazandığı fırsatları bir bir teperken İsaörenspor, rakibinin açıklarını iyi değerlendirmesini bildi. 75. dakikada hızlı gelişen İsaörenspor atağında topla buluşan Mesut, kalecinin üzerinden yaptığı aşırtma vuruş ile farkı 2’ye çıkardı: 2-0. Skor avantajını yakalayarak geriye yaslanan İsaörenspor’da kaptan Ali, 83’üncü dakikada rakibine yaptığı sert müdahale sonucunda 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. Müsabakanın kalan sürelerinde başka gol olmazken İsaörenspor, 90 dakikanın ardından elde ettiği galibiyet ile şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

 

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan İsaörenspor Teknik Direktörü Mehmet Cihan Birlik, “İnegöl halkı bugün İsaörenspor’un şampiyonluğu için kenetlendi. Acısı, tatlısı, sevabı, günahı ile bir maç çıkardık. Başkanımıza verdiğimiz sözü gerçekleştirdik. Şampiyonluğumuz bir mucizeydi ve bunu başardık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.






 

Tüm taraftara, futbolculara ve teknik heyete teşekkür eden İsaörenspor Başkanı Erhan Ulu ise, “Bizim için, İsaörenspor için, bir köy takımı için büyük bir başarı. Allah’a şükürler olsun 2. senemizde bu başarıyı yakaladık. Bizlere destek veren herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise İnegöl’ün Süper Amatör Lig’deki ekip sayısının 7’ye yükseldiğini belirterek bu başarılarda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş