ŞAMPİYON KÜÇÜKÇALIK ANADOLU LİSESİ

Bursa’nın en geniş kapsamlı spor organizasyonu olan Başkanlık Kupası heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerin özgüvenlerini artıran ve okul dışında eğlenceli ve adrenalin dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapan Başkanlık Kupası organizasyonunda, Küçükçalık Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol finalinde Spor Lisesini mağlup ederek şampiyon oldu.

Yayınlama: 31.03.2017
969
A+
A-

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Başkanlık Kupasında heyecan dorukta. 6 branşta 23 kategoride düzenlenen ve 4 bin öğrencinin katılımıyla Bursa’nın en büyük spor organizasyonu unvanına sahip İnegöl Belediye Başkanlığı kupasında, grup maçlarının ardından çapraz eşleme ile yapılan çeyrek ve yarı final maçları sonucunda Genç Erkekler Voleybolda final heyecanı yaşandı. Küçükçalık Anadolu Lisesi ile Spor Lisesi takımlarının karşı karşıya geldiği finalde, çekişmeli geçen maçın sonunda rakibini 3-2’lik skorla mağlup eden Küçükçalık Anadolu Lisesi şampiyon oldu. 3’üncülük 4’üncülük karşılaşmasında ise Turgutalp Anadolu Lisesi Anadolu İmam Hatip Lisesini mağlup ederek 3’üncü oldu.

 

Kültür Park içerisinde bulunan Belediye Spor Salonunda oynanan final karşılaşmalarını Belediye Başkan yardımcısı  Eşref Yiğit tribünde öğrencilerle birlikte takip etti. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı müsabakalarda öğrenciler şampiyonluğa ulaşmak adına büyük bir mücadele verirken, dolu tribünlerde coşku ve tezahürat eksik olmadı.






 

AMAÇ; DAHA FAZLA ÖĞRENCİYİ SPORUN İÇERİSİNE KATABİLMEK

Başkanlık Kupasının Genç Erkeler voleybol finallerine ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, öğrencilerin spor yapması ve sporun içerisinde tutulabilmesi amacıyla geçtiğimiz yıl başlatılan Başkanlık Kupası’nın bu yıl 2’ncisini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak “Bugün de Genç Erkekler Voleybol final maçlarını izlemek için buradayız. Bu yıl futbol, futsal, voleybol, basketbol, masa tenisi ve puanlı atletizm olmak üzere toplam 6 branşta düzenlediğimiz müsabakalar, 23 kategoride gerçekleştiriliyor. Kategorilerin 14’ü erkekler arasında, 9’u ise kız öğrenciler arasında. Bu organizasyonla yaklaşık 4 bin öğrencimize spor yaptırıyoruz. Başkanlık Kupası organizasyonu ile amacımız daha fazla öğrenciyi sporun içerisine katabilmek ve sporun içerisinde tutabilmek” dedi.

 

Başkanlık Kupamız ile öğrencilerimizin güzel bir vakit geçirdiklerini belirten Yiğit, “Öğrencilerimizin özgüvenlerini artıran ve okul dışında eğlenceli ve adrenalin dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapan Başkanlık Kupası organizasyonumuzda Yıldız Erkek Basketbol, Genç Kız Voleybol, Genç Erkek Futsal ile Küçük kız ve Küçük erkek voleybolda öğrencilerimiz adeta bir şölen havasında müsabakalarını yaptılar. Ve final maçları ile bu kategorilerdeki maçlarımızı tamamlamıştık.”

 

FİLEDE ŞAMPİYON KÜÇÜKÇALIK ANADOLU LİSESİ

Bugün de Genç Erkekler Voleybol final maçları oynanıyor diyen Yiğit, “Bildiğiniz gibi 14 Mart Salı günü Genç Erkekler voleybol grup müsabakalarının startını vermiştik. Grup maçlarının ardından çapraz eşleme ile yapılan çeyrek ve yarı final maçları sonucunda bugün Genç Erkekler Voleybolda Turgut Alp Anadolu Lisesi Anadolu İmam Hatip Lisesini yenerek üçüncü oldu. Final maçında ise Küçükçalık Anadolu Lisesi çekişmeli geçen maçın sonunda Spor Lisesini yenerek şampiyon oldu. Gerçekten çok güzel ambiyansların oluştuğu maçlar oluyor. İnşallah hiçbir sıkıntı, kaza, bela, sakatlık olmadan bu görkemli organizasyonumuzun sonunu getiririz.”

 

Yiğit son olarak, “Öğrencilerimizin ders dışında sportif faaliyetlerde uğraş vermelerini ve onların özgüven kazanmalarına olanak sağlayan Başkanlık Kupasında müsabakalara katılan tüm öğrencilerimize sonsuz başarılar diliyor, güzel bir organizasyon olması temennisiyle saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

KURUM BÜLTENİ

 

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş