Selami Tekin Akhisarspor’da

2018 – 2019 sezonunda Bursa 1.Amatör küme’de mücadele edecek olan Akhisarspor, tecrübeli antrenör Selami Tekin ile anlaştı.

Yayınlama: 14.09.2018
870
A+
A-

Anlaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Akhisarspor Başkanı Bülent Yağcı, çok heyecanlı olduklarını dile getirerek, “Akhisar Mahallemizi temsil edecek olmaktan gurur duyuyoruz. Mahallemizde yeni bir heyecan getirmek ve taraftarlarımızla bütünleşen bir takım oluşturmak arzusu içindeyiz. Bu bağlamda daha önce bu liglerde antrenörlük yapan ve bir çok başarıya imza atmış başarılı antrenör Selami Tekin ile anlaşmaya vardık. Hocamızın tavsiyeleri doğrultusunda transfer çalışmalarımıza hemen başlıyoruz. Lige katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

 

Antrenör Selami Tekin ise, “İşimiz gerçekten kolay değil. Yeni oluşumlar her zaman sancılı olur. Önce kulübümüzün kurumsallaşma aşamasını halledip hemen alt yapısını oluşturmaya başlayacağız. 3 yıllık bir hedef oluşturduk. Kısa, orta ve uzun vade bütçemiz doğrultusunda hemen transferleri başlatıp, futbol adına keyifli ve heyecanlı bir sezon geçirmeye hazırlanacağız. Alt yapıya önem vereceğiz. A takımımızı genç oyuncular ile takviye edip, gençlerin tecrübe kazanmasını sağlayacağız. Tüm takımlara şimdiden başarılar dilerim” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş