Sevim’den İnegölspor’a prim sözü

Yayınlama: 13.04.2023
277
A+
A-

İnegölspor eski yöneticilerinden iş adamı Osman Sevim, Batman Petrolspor müsabakasına ilişkin açıklamalarda bulunarak, galibiyet halinde İnegölsporlu futbolculara 100 bin liralık prim vereceğini açıkladı.

Cumartesi günü grupta çok kritik bir maça çıkacak olan temsilcimiz İnegölspor, Batman Petrolspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Maçın çok kritik bir öneme sahip olmasına kayıtsız kalmayan İnegölspor eski yöneticisi ve iş insanı Osman Sevim, bu maç öncesi camiaya birlik beraberlik çağrısında bulunarak 100 bin liralık prim sözü verdi.

Sevim açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Camia olarak çok kritik bir eşikten geçiyoruz. Artık hatanın telafisi olmayacak haftalardayız. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bugüne kadar elinden gelen maddi manevi ne varsa üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptı. Emeklerini fedakarlıklarına takdir etmek gerekir. Bizler de tüm şehir olarak, tek yürek olmalı ve Batman Petrolspor maçını galibiyetle bitirmeliyiz. Bu noktada tüm camiamızı ve ilçe halkımızı, Cumartesi günü oynanacak bu kritik maçta, takımın yanında olmaya, herkesin kendi imkanları nispetinde takıma katkı koymaya davet ediyorum. Futbolcu kardeşlerime buradan Batman galibiyeti için 100 bin lira prim desteği vereceğimi açıklamak istiyorum. Bu destekleri önümüzdeki haftalarda ilçemizin değerli iş adamlarımdan da bekliyorum. Başka İnegöl başka İnegölspor yok. Futbolcu kardeşlerim, hepsi birbirinden değerli ve kaliteli insanlar. Kariyerleri ortada, bu maçı alarak camiamıza erken bayram yaşatacaklarını inanıyorum”






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş