TAKIMIN BüYüK BöLüMü OTURDU

Amedspor müsabakasının ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, “Takımın tamamını değil de, büyük bir bölümünü oturttuk diyebiliriz. 4-5 haftadır iyi oynuyoruz. Daha öncede söyledim. Hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık” dedi.

Yayınlama: 19.11.2018
1.152
A+
A-

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, ”Bugün bizim için zor bir maç oldu. Amed kolay bir deplasman değil. Yıllardır da böyle olmuştur. Önemli olan galip gelmekti. Galip gelmesini bildik. İlk yarı çok iyi oyun oynayamasak da, ilk yarının son on beş dakikası iyi bir futbol oynadık. Direkten dönen bir topumuz vardı. Gol olsaydı ilk yarıda 2-0 olacaktı. Golden sonra Osman’ın bir tane karşı karşıya kaçırdığı pozisyon var, o da olabilirdi. İlk yarıda 2-3 pozisyonumuz var ama ikinci yarı son on beş, yirmi dakika açık konuşmak gerekirse rakip çok üstümüze geldi. Bizde iyi kapandık. İyi savunma yaptık. Kontra ataklarla maçı öyle bitirmeye çalıştık. Bizim için iyi oldu. Güzel bir galibiyet oldu. Taraftarımız ve camiamıza armağan ediyoruz.”

 

ŞANSIZLIĞIMIZI KIRDIK






Şansızlıkları yavaş yavaş kırdıklarını belirten Akyel, “Takımın tamamını değil de, büyük bir bölümünü oturttuk diyebiliriz. 4-5 haftadır iyi oynuyoruz. Daha öncede söyledim. Hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık. Çok goller kaçırdık ama mağlup olduk. Bugünde Allah’ın izniyle şansızlığımızı kırdık. Yine bugün durum 0-0’ken direkten dönen topumuz oldu. Şansızlıklarımızı yavaş yavaş kırıyoruz. Her şey zamanla olacak. Önce iyi olacağız sonra kazanacağız. Böylelikle takımımız daha iyi yerlere gelecek. Her şey nasip. Yolumuza böylece ilerliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş