Taraftarlardan İnegölspor’a moral ziyareti

Yayınlama: 03.02.2023
124
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimizi İnegölspor’un Cumartesi günü saat 14.00’da deplasmanda karşılaşacağı Düzce Cam Düzcespor maçı öncesi, taraftarları kulüp tesislerine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Meşale yakan ve havai fişek gösterisi hazırlayan taraftarları, oyunculara moral vererek Düzce maçı için 3 puan sözü aldılar.

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, kulüp tesislerine gelerek futbolculara moral veren taraftarlara teşekkür etti.






Taraftarlar adına açıklama yapan İnegölspor Efsane Maraton Tribün Lideri Tevfik Taşkın, “Kulüp olarak zorlu günler inşallah geride kalacak. Bizler gerek hocamıza gerek teknik ekibimize gerekse de oyuncularımıza güveniyoruz. Bu arada teknik direktörümüz Bahaddin Güneş’e tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah’tan acil şifalar diliyoruz. İnşallah yakında tekrar takımın başında yer alacak. Bizler bugün sürpriz yaparak tesislerimize gelmek ve oyuncularımıza destek vermek istedik. İnşallah Düzce maçından 3 puan ile döneceğiz. Ardından da Çarşamba günü sahamızda Menemen Futbol Kulübü’nü yenerek yukarılara doğru tırmanışımıza başlayacağız. Bizler her zaman oyuncularımızın yanındayız ve onlara güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş