‘TELEFONU BIRAK, KİTABINI AL’

İnegölspor altyapı antrenörleri tarafından başlatılan, ‘Telefonu bırak, kitabını al’ kampanyası kapsamında, altyapı oyuncularına deplasman ve tesislerde telefon kullanımı yasaklanırken, altyapı oyuncuları toplu olarak kitap okuyor.

Yayınlama: 02.12.2019
1.533
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Münür Kanar, “altyapı sorumluları ve hocaları tarafından başlatılan ‘Telefonu bırak, kitabını al’ kampanyası doğrultusunda altyapı gruplarımızda deplasman yolculukları ve tesislerde telefon kullanımı yasaklanmıştır” dedi.

 

Yasağın genç oyuncuların kitap okuyarak kendini geliştirmesi olarak amaçlandığını ifade eden ifade eden Kanar, “Gençlerimizin telefonla zaman geçirmeleri, zaman kaybıdır. Biz sadece onların spor yönü ile değil insanlık yönünden de gelişmelerini istiyoruz. Bu nedenle de oyuncularımızın kitap okuyarak kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Sporcularımızın hem futbolda hem de akademik anlamda başarılı görmek hem bizi hem de ailelerini mutlu edecektir” dedi.








 

Bazı kuruluşların kampanyaya destek vererek altyapı oyuncularına kitap hediye ettiğini belirten Kanar, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

 

“Bu kampanyayı başlattığımız andan itibaren bazı kurum ve kuruluşlar altyapı oyuncularımızı davet ederek onlara kitap hediye etmeye başladı. Aslında çok güzel bir döngü içerisindeyiz. Ben bu kuruluşlarımıza ve bu kampanyayı başlatan altyapı antrenörlerine teşekkür ederim”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.