TSYD BAŞKANI EKMEKÇİ, SPOR MUHABİRLERİYLE ARAYA GELDİ

Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, İnegöl’deki spor muhabirleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Yayınlama: 28.08.2020
650
A+
A-

İlçe Stadını gezen Ekmekçi, daha sonra İnegöl’deki spor muhabirleriyle İnegölspor kulüp tesislerinde bir araya geldi.

 

Karşılıklı yapılan istişarelerin ardından açıklama yapan Ekmekçi, şunları söyledi:








“Öncelikle sevgili meslektaşlarım beni ağırladığınız için sizlere teşekkür ederim. İnegöl tabi çok sevdiğimiz ve ilgiyle takip ettiğimiz bir ilçemiz. Göz ağrılarımızdan biride İnegölspor. Hem futboluyla hem voleyboluyla sadece Bursa’ya değil ülkeye de çok ciddi katma değerler sağlıyor. Keşke İnegölspor TFF 1.Lige çıkmış olsaydı ama kısmetse bu yıl olur. Belki yeni yönetimiyle bir yükseliş ivmesi yakalar ve TFF 1.Lige yükselir. Sadece profesyonel anlamda değil amatör anlamında da çok ciddi kulüpler var burada. Bu arada yeri gelmişken hayatını kaybeden Gençlergücü Kulüp Başkanı Kamuran Balkan’a da Allahtan rahmet diliyorum. Sevdiklerine ve spor kamuoyuna da başsağlığı dilerim. Gazetecilerin sorularını konuşmak için burada bir araya geldik. Meslektaşlarımızın en sondan sportif anlamda elimizden gelen ne gayret varsa, Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi olarak her zaman yanlarındayız. Amacımız meslektaşlarımızı sağlıklı ve iyi koşullarda hizmet etmesine yardımcı olmak. Aynı zamanda da onların eğer bir problemleri varsa, meslek örgütü olarak yanlarında olduğumuzu göstermek. Ben sizlere yeni sezonda başarılar diliyorum. İnegölspor, İnegöl Belediyespor ve İnegöl’deki tüm amatör takımlara da başarılar diliyorum.”

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği İnegöl Temsilcisi Sadullah Organ ise “Sayın TSYD Başkanım öncelikle ilçemize hoş geldiniz. İnegöl basını olarak Bursa’da çok önde bir şehir ve kent. İnegölspor’un 2.Ligde olmasına bize ayrı bir değer kattığı gibi Bursaspor’unda Süper Ligde değil de 1.ligde olması bizi üzüyor. Bursaspor Süper Ligde şampiyon olmuş önemli bir kulüptü. İnşallah Bursaspor’umuz biran evvel toparlanır ve hak ettiği Süper Ligde yer almaya devam eder. Bizler İnegöl’den gerçekten nitelikli haber aktaran bir gazeteci grubuna sahibiz. Zaman zaman yaptığımız haberlerle gündemi belirliyoruz. İnegölspor bizim için önemi bir değer. Ayrıca Kafkasspor BAL Ligine yükseldi. O da ayrı bir gurur kaynağımız olacak. Süper Amatör kümede de önemli takımlarla ilçemizi temsil ediyoruz. Bir futbol kenti olan İnegöl’de gazeteci arkadaşlarımız gerçekten emekleri ve mücadeleleri son derece mutluluk verici. Kendilerine tekrar tekrar başarılar diliyorum. Sorunlarımız mutlaka olacaktır. Bu sorunları inşallah el birliğiyle çözeceğiz. Bizleri ziyaret ettiğiniz için gazeteci arkadaşlarım adına size tekrar çok teşekkür ediyorum.”dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.