U-17 TAKIMINA FORMA SPONSORU

İKM Kırtasiye, Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup’ta liderlik mücadelesi veren İnegölspor U-17 ekibinin forma sponsoru oldu.

Yayınlama: 13.02.2020
751
A+
A-

İnegölspor Reklam ve Tesis Sorumlumuz Ali Arıkoğlu ile Altyapı ve Taraftar Sorumlusu Coşkun Karduz, U-17 takımına forma sponsoru olan İKM Kırtasiye Firma Ortaklarından Kadir Türkyılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

U-17 takımına forma sponsoru olduğu için Türkyılmaz’a teşekkür eden Altyapı ve Taraftar Sorumlusu Coşkun Karduz, şunları söyledi:








 

“Altyapımızda bu sezon hem futbol anlamında hem de skor anlamında güzel sonuçlara imza atmaya devam ediyoruz. Her branşta ekiplerimiz zorlu rakiplerine karşı liderlik mücadelesi veriyor. Tabi bu başarılarımızın sonucu olarak ta ekiplerimize İnegöl’ümüzün güzide firmaları sponsor olarak destek vermek istiyor. Daha önce U-19 ekibimize Aktürk Kereste, U-15 ekiplerimize de Avantaj Ecza Deposu forma sponsoru oldu. Bugünde İKM Kırtasiye U-17 ekibimize forma sponsoru oldu. Ben yönetim kurulumuz adına başta İKM Kırtasiye olmak üzere Aktürk Kereste ve Avantaj Ecza Deposu firma sahiplerine teşekkür ediyorum. İnşallah başta A takımımız olmak üzere altyapılarımızın tüm gruplarında hedeflediğimiz noktalarda olacağız. Bizleri destekleyen tüm ilçe halkımıza tekrar teşekkür ediyorum.”

 

Kırtasiye Firma Ortaklarından Kadir Türkyılmaz, “İnegölspor’umuzun gerek A takımı gerekse de altyapısı bizim için çok önemli. Daha önce birçok kez yaptığımız indirimlerle altyapılarımıza destek olmaya çalışmıştık. Bugünde U-17 ekibimize forma sponsoru olmak istedik. Altyapılarımızın başarılı sonuçlarını her hafta takip ediyor ve gururlanıyoruz. İnşallah gelecekte altyapılardan yetişen gençlerimiz gerek İnegölspor’umuza gerekse de ülke futboluna uzun yıllar başarılı bir şekilde hizmet edeceklerdir. Ben başta A takımımız olmak üzere tüm altyapı gruplarına başarılar diliyorum. Bugün olduğu gibi her zaman İnegölspor’umuzun destekçisi olacağımızı da özellikle belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.