YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN İNEGÖLSPORA ZİYARET

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan ile yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret ettiler.

Yayınlama: 25.08.2020
461
A+
A-

Ziyarette konuşan Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, şunları söyledi:

“Yeni başkanımıza ve yönetimine Allah güç kuvvet versin diyerek, başlamış olalım inşallah. Öncelikle İnegölspor’umuzun yeni başkanı Sayın Kani Ademoğlu Bey ve yönetim kuruluna bizleri hüsnü kabulü ile karşılamalarından dolayı teşekkür ederiz. Allah kendilerinden razı olsun. Yeni sezonda İnegölspor’umuza başarılar diliyoruz. Bu vesile ile kongremizin de hem İnegöl’ümüze hem İnegölspor’a hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Güzel bir kongre geçirdik. Bu kongrenin İnegöl’ümüze ve hatta Türkiye’ye örnek olduğu düşüncesindeyim. Bu kongremizin özellikle centilmenlik açısından, birlik beraberlik açısından, olgunluk açısından üst düzey bir kongre olduğuna şahit olduk. Kongrenin öncesindeki süreçte, kongrenin sonundaki süreçte bunu takip ettik. Bazen öncesinde güzel oluyor ama sonrasında kongrelerde sıkıntılar yaşanabiliyor. Biz bu vesile ile 2 başkan adayımıza da teşekkür ediyoruz. Güzel bir süreci götürdüler. İnegöl’ümüzün ortak değerlerinden hep bahsediyoruz. İnegöl’ün köftesi, mobilyası ve İnegölspor’umuz diyoruz. Bu kongre İnegölspor’umuzun ortak değer olduğunu göstermiş oldu. Bu manada sporda Fair Play ödüllerinden bahsediyoruz. Bu kongre aslında bu ödülü almaya namzet bir kongreydi. İnşallah yetkililerde bu vesile ile bunu dikkate alırlar diye temenni ediyoruz. Bütün yönetim kuruluna ve başkanımıza başarılar diliyoruz.”

 






 

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise “Yeniden Ferah Partisi ilçe başkanı ve yönetimine öncelikle ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Ziyaretleriyle bizleri gerçekten çok onurlandırdılar. Yani İnegölspor dediğimiz gibi ilçemizde bulunan tüm STK’ların, tüm siyasi partilerin ve halkımızın takımıdır, ortak değerimizdir. Bizler öncü olduk. Kongre üyelerimiz destek gösterdi. Başkanımızın dediği gibi kongrede kaybeden olmadı. İki tarafta kazandı. “İnegölspor kazanacak” dedik. İnegölspor’un kazandığı gerçeğini en azından ortaya koyduk. Buna vesile olabildiysek ne mutlu bizlere. Bundan sonraki süreçte de, elimizden geldiği kadar İnegölspor’u iyi yerlere getirebilmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bunları hep birlikte yapacağız. Başarı halkımızın başarısıdır. Başarısızlıkta şahsımızın başarısızlığıdır. Teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

HABER: KADİR İNCİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş