Yolda 20 bin liralık döviz buldular

Halk Eğitim Merkezi mevkiinde yolda yürürken yere saçılan yaklaşık 20 bin TL değerinde ki dövizleri bulan Fatih Limonoğlu ve arkadaşı Seyhan Akgün buldukları parayı tutanak karşılığı polise teslim etti.

Yayınlama: 11.08.2020
1.109
A+
A-

Arkadaşı Seyhan Akgün ile birlikte Kemalpaşa Mahallesi Halk Eğitim Merkezi civarında yürüyen Fatih Limonoğlu, boş arazide yerde döviz toplayan kişiyi görünce durumu sordu. Paralar sahte ve benim değil diyen şahısın ifadesi üzerine dövizleri toplayan Fatih Limonoğlu ve arkadaşı değeri yaklaşık 20 bin TL olan dövizleri tutanak karşılığında merkez karakoluna teslim etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Limonoğlu, “Arkadaşımı Seyhan Akgün ile beraber hastaneye gidiyorduk. Yol üzerinde Halk Eğitim Merkezi civarında arkadaşın yoldan bir şeyler topladığını gördük. Durduk baktığımızda para saçılmıştı ortalığa. Çocuğa sorduk kimin bunlar dedik. Benim değil deyince bunlar sahte dedi. Parayı inceledik sahte olmadığını görünce toplanıldı paralar. Bunları polise bildireceğiz dedik. Elimizde ki değeri yaklaşık 20 bin TL olan döviz ile birlikte merkez karakola başvurduk” dedi.






 

HABER: KADİR İNCİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş