Reis-i Cumhurumuz var

Afrin harekatının yavaş ilerlemesi; TSK için mayınladıkları “siviller katlediliyor” ithamına maruz kalmamak için itinalı ve temkinli ilerlemesinden kaynaklanıyor.                           Özellikle ÖSO’nun TSK ile yürüttüğü bu harekkatta Mehmedcik ÖSO’luları temkinli davranmaları için verdiği uğraş ve çabası takdire şayendir. Yakalanan PYD’lilerin bizi ÖSO’ya vermeyin diye yalvarmaları.Mehmedciğin bu minvalde verdiği gayreti ortaya dökmeye kafidir.   Batı’nın bilinen tüm […]

Yayınlama: 07.02.2018
6.481
A+
A-

Afrin harekatının yavaş ilerlemesi; TSK için mayınladıkları “siviller katlediliyor” ithamına maruz kalmamak için itinalı ve temkinli ilerlemesinden kaynaklanıyor.

                         

Özellikle ÖSO’nun TSK ile yürüttüğü bu harekkatta Mehmedcik ÖSO’luları temkinli davranmaları için verdiği uğraş ve çabası takdire şayendir. Yakalanan PYD’lilerin bizi ÖSO’ya vermeyin diye yalvarmaları.Mehmedciğin bu minvalde verdiği gayreti ortaya dökmeye kafidir.








 

Batı’nın bilinen tüm desteklerine rağmen CHP; Şehid haberleri nin yoğunluğundan Erdoğan’a vurma beklentisi içerisine girmiş imajı vermektedir… Avrupa, Dünya kamuoyunu Türkiye aleyhinde kışkırtmak için sivil kayıplar var diyedursun. (çünkü onların gözünde PYD-PKK sivildir)

 

Kilis’i vuran silahların ABD yapımı olduğu kesinleşmişken; Birde TSK’nın tankını uzun menzilli ABD silahıyla vurmaları ve 5 TSK mensubunun şehid olması münasebetiyle bu savaşın adı konmuştur. Türkiye ile ABD arasında geçecek olan bir savaştır. Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan şöyle izah etmişti bu adı konan savaşı: “Vurduğumuz PYD-PKK’nın omuzlarındaki armalar ABD arması.O’nlara karşı savaşan ÖSO’nun omuzlarında,göğüslerinde Türkbayrağı arması var”

 

ABD hâla kaçak dövüşmeye çalışadursun,Erdoğan bu çıkacak olan savaşın adını koymuştur.

 

ABD bu savaşın adını koymakta zorlandığı sebep Türkiye’nin karabahtı bildirici aydınlardır. ABD hâlâ bir sokak harekatı,bir ayaklanma beklentisi içinde. Terör örgütlerinin köşeye bu denli sıkıştıkları ve hergün kayıp verdikleri bir ortamda “Savaşa hayır” diyerek yenilen, kaybedenin yanınada olmak hainliktir.

 

TSK’yı arkadan vurma girişimidir.

 

Bu bildiri mahiyetindeki ihaneti dağıtan sahte aydınlar kadar onlara destek veren siyasilerde haindir.

 

Kapısının önünü yavaş yavaş temizleyen Türkiye,müttefiki olduğu ABD ile yavaş yavaş savaşa girmektedir.

Türkiye böyle bir savaşın içine çekilirken Rus ile ABD anlaşır mı?

ABD’nin yaptırımlarından yeterince sıkışan RUS halkı ne kadar daha dayanabilir. ABD Rusya’yı terör devletine ikna edebilir mi ?

ABD Rusya’ya gel beraber yönetelim dünya’yı der mi?

 

Şu an gelinen nokta şudur: ABD hâlâ PYD-PKK’da ısrar ederek şunu demeye çalışıyor: Türkiye Suriye’de kurulacak yarı özerk PYD-ABD devletine razı olsun PKK’da silah bırakıp Türkiye’yi terketsin.

 

Afrin operasyonu devam ederken Mümbiç operasyonu başlıyor. ABD silahıyla vurulan tankımız mümbiçteki abd armalı pyd’lileri veya pyd armalı abd lileri vurma hakkı doğurmuştur. ABD Lahey’de yargılanacığı bildiği için Avrupa’ya Türkiye’ye baskı yapmasını emretmiştir. Hollanda büyük elçisini geri çekmekle bu süreci başlatmıştır.

 

ABD’nin hazırladığı bu kumpasa hazır içimizdeki neferleri; 15 Temmuz’a tiyatro diyen ahmaklar. Etrafımızı bombalarla döşeyen ABD tuzaklarına da Tiyatro diyorsa; Artık taşlar yerine oturmuş, HAK ve batıl ayan olmuş demektir!

 

Artık dünya’nın her hangi bir ülkesinde Adaylığı koysa iktidarı alacak bir Reis-i Cumhurumuz var iken. PYD-PKK- ABD hatta savaştık denize döktük dedikleri Yunan dahi olsun da! yeterki Erdoğan olmasın diyen %20lik bir muhalefetimiz vardır!



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.