105 KADIN Çanakkale için yola çıktı

Alibeyköy Mahalle Muhtarlığı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği program ile Alibeyköylü 105 kadın Çanakkale gezisi için yola çıktı.

Yayınlama: 05.05.2016
748
A+
A-

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Alibeyköy Mahalle Muhtarı Nurettin Çakır, “Mahallemizdeki bayanların yoğun talepleri sonrası, bizde muhtarlık olarak böyle bir karar alalım ve köyümüzdeki bayanları Çanakkale’ye götürelim dedik. Biz Büyükşehir Belediyesi’ne talebimizi ilettik. Büyükşehir Belediyesi de bize 45 kişiyi götürebileceklerini iletti. Bizde mahalleden Çanakkale’ye gitmeyen hiçbir bayan kalmaması için kendi imkânlarımızı da zorlayarak iki arabada biz ilave ettik. Allah nasip ederse bütün bayanlarımızı Çanakkale’ye götürüyoruz. Gezimiz bir günlük bir gezi. Sadece bayanlara yönelik. Araçlara sadece 1 kişi sorumlu erkek aldık. Rehberlerimizin hepsi ayarlandı. Her arabaya 1 rehber tahsis edildi. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. İnşallah bu gezilerin devamını bekliyoruz. İleriki zamanlarda Konya, İstanbul gibi geziler düşünüyoruz” dedi.

 






GEZİLERİN DEVAMINI BEKLİYORUZ

Çakır, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Toplamda 105 kişi geziye katılım gösterdi. 1 Büyük, 2 tane de küçük otobüs var. Büyük otobüsümüz Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edildi. Diğer 2 otobüs de muhtarlık olarak biz temin ettik”

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş