400’ün üzerinde kursiyere estrüman eğitimi

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen enstrüman kursları konseri ve sertifika töreni, geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Törende konuşan Belediye Başkanı Aktaş, “Yıl boyunca 400 kişinin üzerinde kursiyere enstrüman eğitimi verilmektedir” dedi.

Yayınlama: 01.06.2015
741
A+
A-

Ekim ayından beri haftada 1 saat olarak değerlendirilen kurslarının bitiminin ardından konser ve sertifika töreni gerçekleştirildi.

 

İNEGÖL’DEKİ KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİNİN MERKEZİ HALİNE GETİRDİK






Törende konuşan Başkan Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak kentin gelişim ve dönüşümüyle alakalı projelerimizin yanında; halkımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına göre etkinlikler düzenlemek gibi önemli projeleri de hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Kültür Sanat ve Gençlik Merkezini, hizmete açtığımız günden bu yana yaptığımız sosyal ve kültürel çalışmalarla İnegöl’deki kültür-sanat etkinliklerinin merkezi haline getirdik. Tüm bu etkinliklerin yanı sıra birçok kursuda yine bu merkezimizde gerçekleştirmekteyiz. Bu akşam Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen enstrüman kursları konseri ve sertifika töreni için buradayız.

 

400 KİŞİNİN ÜZERİNDE KURSİYERE ENSTRÜMAN EĞİTİMİ VERİLMEKTEDİR

“İnegöl Belediyesi enstrüman kurslarımız her yıl eylül ayında İnegöl Belediyesi kültür sanat ve gençlik merkezinde alınan kayıtlarla yeterli kursiyer sayısına ulaşılmış enstrüman dersleri açılmakta ve yıl boyunca 400 kişinin üzerinde kursiyere enstrüman eğitimi verilmektedir. Ekim ayında başlayan kurslarımızda profesyonel hocalarımız tarafından eğitim gören kursiyerlerimiz haftada bir gün bir saat eğitim alarak bu süreci tamamlamışlardır. Ney, bağlama, gitar, piyano, keman, ritim ve klarnet kurslarına katılan kursiyerlerimiz katılım belgesi almaya hak kazanmıştır. Enstrüman kursuna katılan 4 grup enstrüman dersi kursiyerlerinin sahne alacakları programda sırasıyla öğretmenleri Özcan Özbey önderliğinde ney dinletisi, öğretmenleri Yücel Düzel önderliğinde bağlama dinletisi, öğretmenleri Ali İhsan Güzel önderliğinde 2.grup ney dinletisi, öğretmenleri Gökhan Kara önderliğinde gitar dinletisi sunulacaktır. Akabinde de eğitimlerine devam edip başarılı olan kursiyerlerimize sertifikalarını takdim edeceğiz. Kursumuza katılıp, başarı ile sertifikalarını alan arkadaşlarımızı kutluyor, müzikle olan bağlarını bir ömür boyu sürdürmelerini diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş