Açık hava sinema günlerine yoğun ilgi

Psiko Tiyatro Derneği Güzel Sanat Yönetmeni Volkan Derman, İnegöl halkının açık hava sinema günlerine yoğun katılım gösterdiklerini ifade etti.

Yayınlama: 19.06.2015
778
A+
A-

Derman, çalışmaların sürdüğünü ve Ramazan Ayı’nda da çeşitli faaliyetler ile İnegöl Halkının karşısına çıkacaklarını ifade etti.

 

VATANDAŞ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ








Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Derman, “Psiko Tiyatro Derneği  olarak ilçe halkımıza sanatsal ve kültürel faaliyetler organize etmeye devam ediyoruz. Bu kapsam da dernek olarak duyurusunu yaptığımız açık hava sinema günlerini halkımızın beğenisine sunduk. Tamamen ücretsiz olan sinema günlerimiz ilçe halkımız yoğun ilgi gösterdi. Bu etkinlikteki amacımız ailelerimizin ailece sinema keyfi yaşamaları ve sinema kültürünü İnegöl’de oluşturmaktı. Psiko Tiyatro Derneği olarak da bunu gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. İnegöl’de bu tür sanatsal faaliyetlere devam edeceğimizi, eylül ayında farklı bir organizasyon ile İnegöl halkı ile buluşacağımızı şimdiden duyurmak isteriz. Ayrıca ramazan ayında da İnegöl halkı ile 2 farklı orta oyunu ile  vatandaşlarımız ile buluşacağız” dedi.

 

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Derman, “Açık hava sinema günlerinin gerçekleşmesinde ve onlarca çocuğumuza ve ailelerimize sinema keyfi yaşanmasında sebep olan sponsorlarımız İnegöl Belediyesine, İnegöl Kent Konseyine, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, İnegöl Mobilyum Avm, Kosova Eğitim Kurumlarına, Beko Kayaoğlu Ticarete çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.