Alkışlar Şehir Tiyatrosu’na…

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Bursa’da yaza damgasını vurdu. Şehir Tiyatrosu, yaz sezonunda ilçelerde sahnelediği oyunlarla, vatandaşlara, kahkaha dolu bir Ramazan yaşattı.

Yayınlama: 15.07.2015
760
A+
A-

Bursa’da, ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında, yaz sezonunda tüm ilçelerde oyunlarını sahneleyen Şehir Tiyatrosu, vatandaşlara renkli bir Ramazan yaşattı. Şehir Tiyatrosu sanatçıları, ‘Bir Yeşilçam Güzellemesi; Leyla İle Mecnun’ ile ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ adlı oyunlarını kentin tüm ilçelerinde yaşayan vatandaşlarla buluşturdu.

 

Güzelyalı, Orhangazi, Orhaneli, Tirilye ve İnegöl’ün ardından Şehir Tiyatrosu, ‘Leyla İle Mecnun’ adlı oyunu Keles, İznik, Gemlik, Nilüfer Köy ve Büyükorhan’da da sahneledi. Türk sinemasının unutulmaz repliklerinden derlenen ‘Leyla ile Mecnun’, efsane aşk hikayesinin Yeşilçam uyarlamasını eğlenceli bir anlatımla sunarken; anonim bir orta oyunu metni olan Tireli’den uyarlanan ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ de izleyicileri doyasıya eğlendirdi. ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ de Harmancık ve Nilüfer Fatih Sultan Mehmet Bulvarı hastane alanında sahnelendi. Sanatçılar, tüm ilçelerde izleyicilerine bol kahkahalı anlar yaşattı. Şehir Tiyatrosu ile keyifli ve eğlenceli akşamlar yaşayan vatandaşlar, usta sanatçıları alkışlarla ödüllendirdi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.