Büyükşehir bandosundan 23 Nisan konseri

‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamaları çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi Bandosu İnegöllülere unutulmaz bir konser verdi. Konser renkli ve coşkulu anlara sahne olurken, konserde popüler şarkıları seslendiren bandoya, izleyiciler de eşlik etti.

Yayınlama: 25.04.2014
856
A+
A-

İnegöl Belediyesi Nisan ayı kültür etkinlikleri çerçevesinde ve Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla sarraflar çarşısı girişinde gerçekleştirilen konseri onlarca izleyici ilgiyle izledi. Hareketli şarkılara tempo tutan minikler ve halk, coşkulu konserde gönüllerince eğlenirken renkli görüntüler oluşturdular. Konseri çok beğendiklerini söyleyen miniklere, aileleri de destek verdi. Bandonun özel performansına ilk kez şahit olan İnegöllüler, konserlerin devamının gelmesini istediler.

 

Büyükşehir Belediye Orkestrası Bando Şefi Şaban Gülşen, Büyükşehir Belediye Bandosu’nun çeşitli zamanlarda Bursa kent merkezinde gerçekleştirdikleri konserlerini bu yıl ilçelere de taşıdıklarını söyledi.






 

“Umudumuz olan çocuklarımız, barış ve kardeşliğin de simgeleridir” diyen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ise özellilikle İnegöllü çocuklara farklı bir keyif yaşatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

 

Kentin dört bir köşesinde yaşayan, her kesimden vatandaşlara sosyal ve kültürel etkinlikleri ulaştırmak istediklerini belirten Şahin, “Büyükşehir Belediyesi Bandosu bugün İnegöl’de ilk konserlerini verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İlk konserdeki ilgi gayet güzeldi” diye konuştu.

 

Çocuk haftası dolayısıyla saat 14.00’te gerçekleştirilen ve konser öncesi ücretsiz davetiyelerin bütün ilköğretim okullarına dağıtıldığı enstrümantel konserde çocukların heyecanına ortak olan veliler ise, keyifli anları kaydetmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Neşenin doruğa çıktığı günde çocuklar, gönüllerince eğlendi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş