Çocuklardan sanat sergisi

Şubat tatili ile beraber çocukların sanat faaliyetlerini arttırmaya yönelik İnegöl Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaların ardından, çocukların eserleri sergilendi.

Yayınlama: 16.02.2015
735
A+
A-

Serginin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 5 farklı branşta öğrencilere eğitim verildiğini söyledi.

 

5 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM VERİLDİ






Açılış sonrası açıklamalarda bulunan Aktaş, “Çocuklarımızın sanat faaliyetlerini arttırmak ve sanatı onlara sevdirmek amacı ile Şubat tatili boyunca Kültür Sanat Ve Gençlik Merkezimizde çeşitli alanlarda atölye çalışmaları yapmıştık. Çocuklarımızın tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için hazırladığımız sanat atölyemizde profesyonel öğretmenler eşliğinde çalışmalarımızı gerçekleştirmiştik. Kurslarımız kapsamında; Resim, Ebru Sanatı, Kukla Yapımı, Keçe Yapımı, Pasta yapımı olmak üzere 5 farklı branşta eğitim verildi. Pasta yapım kursumuzu Kültür Sarayının altındaki Pasta yapım atölyesinde, diğer branşlarımızı Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimizde gerçekleştirdik. İlkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz 15 tatil sanat atölyesi kurslarımız,birer haftalık periyotlarla 2 grup halinde sömestr tatili boyunca yapıldı. Eğitim sonunda öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalar için bir sergi düzenleyeceğimizi duyurmuştuk. Kursumuzu tamamladık ve bugünde bu sergimizin açılışındayız. Kurslarımızı tamamlayan 70 öğrencimizin her birinin eserinin yer aldığı toplam 70 çalışmayı İnegöllüler Pazartesi akşamına kadar Gençlik Merkezimizde görme imkânı bulacaklar. Ayrıca kurslarımızı başarıyla tamamlayan çocuklarımıza bugün katılım belgesi de vereceğiz. İnegöl Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz bu kurslarımıza, etkinliğimize katılım gösteren bütün çocuklarımızı tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş