Dünyanın Dengesi Kulaca’daydı

Psiko-Tiyatro Derneği, Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında dün Kulaca İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelim olarak ‘Dünyanın Dengesi’ isimli çevreyi konu alan bir oyun sergilediler.

Yayınlama: 28.03.2014
2.162
A+
A-

Sahnelenen oyun minik izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Oyun sonrasında bazı açıklamalarda bulunan Psiko-Tiyatro Derneği Genel Koordinatörü Ayhan Alkuş, “Bugün Dünya Tiyatrolar Günü. Her yıl 27 Mart’ta Dünya Tiyatrolar Günü kutlanmaktadır. Biz de bu günün önem ve değeri münasebeti ile Psiko-Tiyatro Derneği olarak bir çocuk oyunu düzenlemek istedik. ‘Dünyanın Dengesi’ isimli oyunumuzu daha önce de birkaç kere sergilemiştik. Bu sefer de Kulaca İlköğretim Okulu’nda sergiliyoruz. Çok güzel bir katılım oldu. Dünya Tiyatrolar Günü’nü köy çocukları ile beraber mutlu bir şekilde kutluyoruz. Onlara da bu günün önemini anlatmış olduk. Bu konuda bize destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

Kulaca İlköğretim Okulu Müdürü Bünyamin Buztaş ise, “Etkili bir materyal olan tiyatroyu okulumuza, ulaşması imkânsız olan köy çocuklarına, Kulaca İlköğretim Okulu öğrencilerine izlettirmek üzere Psiko-Tiyatro Derneği’ne ve Volkan beye bu konuda bize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz çok dikkatli bir şekilde görmedikleri, daha önce şahit olmadıkları tiyatro gösterimini izlemektedirler. Bu konuda verilebilecek en güzel eğitimleri etkili bir şekilde alacak ve hafızalarına kazımış olacaklar. Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.