KENT KONSEYİN’DEN ŞİİR ETKİNLİĞİ

İnegöl Kent Konseyi Kültür Edebiyat Grubu tarafından, geçtiğimiz hafta şiir etkinliği düzenlendi.

Yayınlama: 02.11.2016
2.075
A+
A-

İnegöl Kent Konseyi Kültür Edebiyat Grubu öncülüğünde, İnegöl’de bir şiir etkinliği daha yapıldı. İlçemizde Edebiyat Öğretmenliği yapan Şair Ahmet Edip Başaran’ın çıkardığı ikinci şiir kitabı üzerine şairle söyleşi ve sonrasında imza günü gerçekleştirildi.

 

ŞİİR VE EDEBİYATIN MÜŞTERİSİ AZ OLUR






Kültür Edebiyat Çalışma grubu Başkanı Harun Demirin sunduğu programda açıklamalarda bulunan Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, “Bir kıymetli Edebiyatçı ve şairi onura etmek için buradayız. Şiir ve edebiyatın müşterisi az olur. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Şairler ve yazarlar toplumun fikir ve düşünce dünyasını oluştururlar. Bir Necip Fazıl, bir Sezai Karakoç gibi. Ya da bir Nazım Hikmet ve bir Sebattin Ali gibi”

 

HER ŞAİR İÇİN PROGRAM YAPMAK İSTİYORUZ

“Ahmet Edip Başaran’a bu yolda başarılar diliyorum. Bu konuda çığır açtığı için de ayrıca teşekkür ediyorum. Her kitabı çıkan İnegöl’deki şair ve yazarlara böyle bir program yapmak istiyoruz” Dedi.

 

ŞİİRLERİNİ SESLENDİRDİ

Şair Edip Başaran şiir üzerine ve şiirin beslendiği kaynaklar üzerine bilgiler verdi. Ayrıca bazı şiirlerini dinleyicilere okudu.

 

İMZA İÇİN YOĞUN İLGİ

Program sonunda Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve İlçe Milli Eğitim Şub Müdürü Ali Doğru, Şair Ahmet Edip Başaran ve Kent Konseyi Edebiyat Çalışma Grubu Başkanı Harun Demir’e program için çiçek takdim etti. Söyleşi sonrasında yapılan imza günü katılımcılar büyük ilgi gösterdi.  

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş