Kütahyalılardan Aktaş’a ziyaret

Yenice Kütahyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yeni Başkanı İbrahim Özdemir ve yeni yönetimi Başkan Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 29.05.2015
758
A+
A-

Yenice Kütahyalılar Dernek Başkanı İbrahim Özdemir, Başkan Aktaş’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

KENDİLERİYLE İSTİŞARE ETMEK İSTEDİK








Ziyarette konuşan dernek başkanı Özdemir; “15 gün önce yaptığımız seçimle yönetime geldik. Ben ve yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarım Sayın Başkanımızı ziyaret ederek hem yeni yönetimimizi tanıtmak hem de derneğimizin yapacağı çalışmalar hakkında kendileriyle istişare etmek istedik” dedi.

 

DESTEKLERİNİ ESİRGEMEDİĞİ İÇİN BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Özdemir konuşmasının devamında; “Başkanımızın şehrimizde faaliyet gösteren derneklere desteği malumunuz bizde zaman zaman yaptığımız çalışmalarda başkanımızın bu desteğini hissediyoruz. Yeni yönetim olarak yapmayı planladığımız bir takım projelerimiz var. Konuyu Sayın Başkanımızla paylaşarak kendisinin fikrini ve desteğini almak üzere buradayız. Sağ olsun kendileri bizi kırmayarak kabul etti. Başkanımıza hem bizi kabul ettiği hem de her konuda desteklerini esirgemediği için bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL’E KATKI SAĞLAMAK ADINA GÜZEL PROJELER ÜRETİYORLAR

Sözlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Başkan Alinur Aktaş ise; yeni başkan İbrahim Özdemir beye ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına hayırlı olsun. İnegöl’ün renkli bir çiçek bahçesi olduğunu söylüyoruz. İnegöl gerçekten farklı şehirlerden göçüp gelmiş insanların, farklı coğrafyaların renklerinin bir arada buluştuğu çok güzel, çok hareketli bir şehir. Tabi bu şehrin dinamiklerini ayakta tutan önemli kültür ve hemşeri derneklerimiz var. Yenice Kütahyalılar Derneği de bu derneklerimizden biri. Derneklerimiz İnegöl’e katkı sağlamak adına güzel projeler üretiyorlar. Ayrıca yaptıkları çalışmalarla İnegöl’ümüzün tanıtımını da yapmış oluyorlar. Ben kendilerine yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Konuşmaların ardından dernek üyeleri Başkan Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.