Ressamları kıskandırdılar

Özel Nilüfer Safvet Koleji tarafından İnegöl’deki anasınıfı öğrencileri arasında düzenlenen 4. Pastel Boya Resim Yarışması sonuçlandı. İnegöl’deki anasınıflarında eğitim gören 5-6 yaş grubu 453 öğrencinin katıldığı yarışmada derece alan 30 öğrenciye madalya ve hediyeleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Yayınlama: 09.05.2014
1.046
A+
A-

Önceki akşam saat 17.00’da FEM Dershanesinin çok amaçlı salonunda düzenlenen ödül törenine; okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Törenin öncesinde ise salon girişinde minik öğrencilerin resimlerinin sergilendiği ‘Resim Sergisi’ açıldı.

 

İnegöl’deki resmi ve özel okullarda bulunan anasınıfları ve kreşteki yüzlerce öğrencinin katıldığı boyama şenliğinde, yarışmaya katılan her öğrenci madalya ve hediye kazandı. Pastel boya ile yapılan resim yarışmasına katılan miniklerin yeteneklerini ve hayal güçlerini kullanarak ortaya koydukları birbirinden güzel eserler, jüri heyeti ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü. Ödül töreninde ise tam bir heyecan fırtınası yaşandı.






 

Törende konuşan Özel Safvet Koleji Müdürü İsmail Göbül, Boyama Şenliği’nin eğlenceli resim yarışmasından oluşan renkli bir organizasyon olduğunu ifade etti. Bu kadar sevimli miniği bir araya toplamaktan ve onları sevindirmekten, onların heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Göbül, bu yarışmanın öğrencilerin özgüven kazanmalarında ve sosyalleşmelerinde önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

 

Konuşmaların ardından, yarışmaya katılan bütün öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, ilk otuza giren öğrenciler ayrıca ödüllendirildi. İlk dört öğrenciye altın madalya, diğer yirmi altı öğrenciye ise gümüş madalya takdim edildi. Ayrıca birinci olan öğrenciye akülü araba, ikinci öğrenciye bisiklet ve üçüncü olan öğrenciye ise dijital fotoğraf makinesi takdim edildi. Yarışmanın dördüncüsü olan öğrenciye ise Mansiyon ödülü olarak boyama seti hediye edildi. İlk üçe giren okul yönetimine de lazer yazıcı hediye edilirken,  öğretmenlerine ise Tablet Pc, diğer öğrencilere boyama seti ve okul çantası hediye edildi. Yarışmada birinciliği M.M. Samda İlkokulundan Feyzanur Aracıdoğan, ikinciliği Zübeyda Hanım Anaokulundan Irmak Kaya, üçüncülüğü Vehbi Koç İlkokulundan Mustafa Onur Acar elde ederken, Mansiyon ödülünü ise M.M. Samda İlkokulundan  Ceylin Güler  aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş