Sabah namazı sonrası çorba ikramı

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yöneticilerinden Turgut Erdoğan, her hafta pazar günleri, İshakpaşa Camii’nde kılınan sabah namazının ardından çorba ikramında bulunduklarını belirterek, ilçe halkını pazar günleri çorba ikramına davet etti.

Yayınlama: 27.01.2015
796
A+
A-

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, her hafta pazar günü İshakpaşa Camii’nde kılınan sabah namazının ardından çorba ikramına devam ediyor.

 

GENELDE VATANDAŞLARIMIZIN KATILIMI YOĞUN OLUYOR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yöneticilerinden Turgut Erdoğan, Her hafta pazar günleri, İshakpaşa Camii’nde kılınan sabah namazının ardından çorba ikramında bulunuyoruz. Genelde vatandaşlarımızın katılımı yoğun oluyor. Tabi biz İnegöl’ümüzde bulunan bütün vatandaşlarımızın ikramımızdan tatmalarını istiyoruz” dedi.

 

AMACIMIZ ALLAH’IN RIZASINI KAZANMAK

Sabah namazı sonrası çorba ikramı ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Sabah çorbası her zaman güzel olur. Namazdan sonra insanlarımız genelde uyur. Ama keraat vakti olduğu için uyumayan da vardır. Pazar günü olmasının nedeni, genelde herkesin tatil günü olmasıdır. Çorba ikramında bulunurken, ikrama katılan vatandaşlar birbirleri ile sohbet ediyor, yeni tanışıyor ve bu nedenle ortaya güzel sohbetler çıkıyor. Bizim bunu yapmamızdaki amacımız Allah’ın rızasını kazanmak” şeklinde konuştu.

 

ÇORBAYA DAVET

Çorbanın ücretsiz olarak ikram edildiğini belirten Erdoğan, “Çorba ikramını ücret karşılığında yapmıyoruz. Vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendirmek istiyoruz. Her hafta pazar günleri sabah namazından sonra çorba ikramı yapıyoruz. Genelde vatandaşlarımız ücretsiz olduğunu biliyor. Bilmeyenlerinde öğrenmelerini sağlamayı amaçlıyor ve bütün İnegöl halkını pazar günü sabah namazına İshakpaşa Camisine bekliyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş