ANNE DOSTU HASTANEYE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Ülkemizde “Anne Dostu Hastane” olarak tanınan ve sadece İnegöl değil, farklı il ve ilçelerdeki vatandaşlarında tercihi haline gelen İnegöl Devlet Hastanesi, çalışanları ve hizmeti ile hastaların yüzünü güldürüyor.

Yayınlama: 11.07.2016
3.712
A+
A-

“Anne Dostu Hastane” olarak tanınan İnegöl Devlet Hastanesi’ne her geçen gün ilgi devam ediyor. Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine İnegöl’de doğum yapmaya karar veren Kütahya Tarım İl Müdürlüğü personeli Zeynep Bilgen, doğumunu devlet hastanesinde gerçekleştirdi.

 

Bilgen, personelin hizmeti ve hastanenin temizliği nedeni ile teşekkür yazısı yazarak, İnegöl Devlet Hastanesi’nden övgü ile bahsetti.






 

Bilgenin teşekkür metninde şu ifadeler yer aldı; “Burada doğum yapan arkadaşının tavsiyesi üstüne İnegöl  Devlet Hastanesini tercih ettim. Hastanenin özellikle doğum bölümünün temizliği, sancı odalarının tek kişilik oluşu, çalışan personelin güler  yüzüyle  hizmet verişi, hastalara yardımcı oluşu, bu hastaneyi seçmeme etkendi. Kendim Kütahya’ da yaşıyor olmama rağmen, ailemin yanına gelip İnegöl Devlet  Hastanesinde doğum yaptım. Allah bütün çalışanlardan razı olsun. Muhteşem eğitimli  ve güzel bir bölüm. Doğumum çok güzel  geçti” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş