Cerrah’ta genel temizlik

Bahar aylarının gelmesi ile ilçemizin eski beldelerinde hummalı temizlik çalışmaları gerçekleştiren İnegöl Belediyesi, bu kapsamda Cerrah Mahallesi’nde genel temizlik çalışmalarını başlattı.

Yayınlama: 25.04.2016
1.811
A+
A-

Daha önce Kurşunlu Mahallesi’nde başlayan bahar temizliği, Cerrah Mahallesi ile devam ediyor.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda buluna  İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “İnegöl Belediyesi olarak rutin temizlik faaliyetlerimizi ilçemizin dört bir yanında devam ettiriyoruz. Ekiplerimizin bir kısmı çöp ve geri dönüştürülebilir atıkları toplarken bir kısmı ise cadde ve sokaklarda süpürge ve yıkama işlemlerini sürdürüyor. Daha temiz, daha yaşanabilir bir İnegöl için ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm bunlara ilave olarak bahar aylarının da olmamız sebebiyle ilçe genelinde temizlik çalışmalarımızı arttırdık. Bu kapsamda da geçtiğimiz ay Kurşunlu mahallemizde öğrencilerimizin katılımıyla bir temizlik seferberliği yapmıştık. Bugün ise Cerrah mahallemizdeyiz” dedi.






 

“Temizlemek belediyelerin asli görevi olabilir fakat temiz tutmanın kuralı kirletmemektir” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Yiğit, “Kirletmeme kültürünü milletçe öğrenmemiz lazım. Bizde yaptığımız kampanyalarla halkımızda gençlerimize ve özellikle çocuklarımızda bu kültürü oluşturmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle bugün burada yapmış olduğumuz çalışmada temizlik işleri müdürlüğümüze bağlı 8 kişilik saha ekibiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çalışma kapsamında yıkama ve süpürme işlemleri yapılacaktır. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, belirlenen kurallara uymaları, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstermeleridir. Amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir çevre sunabilmektir. Fakat az önce de dediğim gibi temiz tutmanın kuralı kirletmemektir. Bu konuda da halkımızdan duyarlı olmalarını bekliyoruz. Temizlik çalışmalarımız diğer mahallelerimizle devam edecektir. Çalışmalarımızın mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diler saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Cihan EZLEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş