Diş Hastanesi yeniden

Yapımı yılan hikâyesine dönen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni binasında inşaatın durmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, yakında yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Yayınlama: 08.07.2014
1.932
A+
A-

Müteahhit kaynaklı sorunlar nedeniyle daha önce de birkaç kez duran Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ndeki inşaat çalışmaları geçtiğimiz günlerde yeniden durmuştu.

 

İNEGÖL, SAĞLIK HİZMETLERİNDEN EN BÜYÜK PAYI ALMAKTADIR






Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yapım çalışmaları ile ilgili önceki gün açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli şunları söyledi: Yaşanan bu olumsuzlukların fotoğrafın üzerindeki küçük çizikler gibi. Bunlar bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren fotoğrafın bütünü… Mevcut hastanede temizlik yapıyorsunuz, temizlik göstermiyor. İnsanlar orada nereye gideceğini şaşırmış vaziyette. Biz böyle bir hastaneden 100 tanesi tek kişilik, 100 tanesi iki kişilik modern bir hastaneye geçiyoruz. İnşaatta bittikçe kendini gösteriyor. Burada olmayan mikro cerrahiden tutun da yanık ünitesine kadar bütün bunların konduğu, ameliyathanelerinin çok üstün teknoloji ile donatıldığı ve insanların da böyle ferah bir şekilde girip tedavi olduğu, hastasını ziyaret ettiği bir hastaneye giriyoruz. Bizi ilgilendiren bu… Ne olacaktı, bu yılbaşında açılacaktı. Müteahhidin işi bitirememesinden, bir başka müteahhide verilmesinden gecikti. Bunlar olağan şeyler. Geçmişte böyle bir hastane 25 yılda bitirilemezdi. Biz şimdi 6 aylık gecikmeyi konuşur olduk. Aynı şey diş hastanesi için de geçerli. İsterse o diş hastanesi 5 yıl sonra bitsin. Diş hastanesi de durdu şuanda. Bir şanssızlık oldu. Yakında tekrar bir müteahhide teslim edilecek yeni bir ihale yapılacak. Şuanda keşifleri yapılıyor. Şuanda mevcut diş hastanesinde 34 ünit var, yenisinde 40 olacak. Burada zaten var. Biz 2 poliklinikten buralara geldik. Şuanda bu hizmet veriliyor, bu hizmetin daha ferah bir ortamda verilmesi biraz gecikmiş oldu. Ama fotoğrafın geneline baktığımızda İnegöl, sağlık hizmetlerinden en büyük payı almaktadır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş