Gala Mobilya’da İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası

Gala Mobilya, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinliklerini çalışanlarının katılımıyla kutladı.

Yayınlama: 01.07.2014
2.128
A+
A-

Çalışanlarının huzurlu ve güvenilir bir ortamda çalışmasını, İş Sağlığı ve Güvenliği kültürünü çalışanlarında oluşturmayı amaç edinen Gala Mobilya, çalışanlarının katılımıyla iş sağlığı ve güvenliği kutlamaları kapsamında İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili çeşitli eğitimler alarak hem tecrübe kazandılar hem de daha çok bilinçlendiler.

Gala Mobilya’nın üretim tesislerinde gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Günü etkinliğinde Bursa GEA Arama Kurtarma Ekipleri Gönüllülerinden Meral Karadayı tarafından “Depremle Birlikte Yaşam” konulu eğitim sunumu ile başladı. Meslek hastalıklarının sebepleri, korunma prensipleri, ilk yardım ve psikolojik risk etmenleri konularına değinen iş yeri hekimi Gökay Dora çalışanların mesleki hayatına faydalı bilgilerde bulundu. İş Güvenliği Uzmanı İbrahim Güneş tarafından “İş Güvenliği Kültürü, İş Güvenliği Mevzuatı, Risk Faktörleri ve Acil Durum Önlemleri” konularını içeren iş güvenliği eğitimleri verildi. Çalışanlarında yoğun bir ilgi ile dinlediği eğitimler, iş hayatında çalışanların yaşadığı meslek hastalıkları ve iş kazaları ile ilgili çeşitli olayların anlatıldığı videolar ile son buldu.

İNSAN FAKTÖRÜ ÇOK BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR






Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Gala Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Kocabaş, “Çalışanlarımızın işyerine gelip evlerine sağ salim gitmeleri, işyerimizde sağlıklı ve güven içinde çalışmaları şirketimizin en önem arz eden amaçlarından biridir. Bizler yönetim olarak ne kadar tedbir alsak da iş kazalarında ve meslek hastalıklarında insan faktörü çok büyük önem arz ediyor. Bu nedenle çalışanlarımıza iş güvenliği kültürünü oluşturmak, onları bu konuda daha çok bilinçlendirmek ve ne kadar önem verdiğimizi de göstermek için iş yerimizde “İş Sağlığı ve Günü” ilan ederek çeşitli eğitimler düzenledik ve ülkemizde de olduğu gibi her yıl yaparak geleneksel hale getireceğiz. İnşallah onlarda aldıkları bu eğitimler sayesinde hem iş hem sosyal hayatlarında bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek huzurlu ve güvenli bir yaşam sürerler. Önümüzdeki dönemlerde de çalışanlarımızın huzurlu ve güvenli bir iş hayatı sürmesi için elimizden gelen hiç bir şeyi esirgemeyerek sürekli bu tür eğitim ve etkinliklerimizi devam edeceğiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş