Geri sayım başladı

Yaklaşık 2 yıldır inşaatı süren İnegöl Devlet Hastanesi’nin tabelaları da asıldı. İnce işçiliği kalan inşaatın Kasım ayında hizmete açılması hedefleniyor.

Yayınlama: 09.07.2014
2.021
A+
A-

22 Ocak 2012 tarihinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katılımıyla temeli atılan yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete açılması için geri sayıma başlandı. Temel atma sonrası bazı aksaklıkların da yaşandığı, hatta inşaatın uzun süre duraksamasına rağmen, Devlet Hastanesi inşaatının 2014 yılı sonuna yetişeceği açıklandı.

 

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçtiğimiz hafta yaptığı bir açıklamasında hastanenin Kasım ayında hizmete girmesini beklediklerini belirtmişti. Bu açıklama sonrası, Devlet Hastanesi’nin ve hastanenin acil servis girişinin tabelaları da dün asıldı. Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan konferans salonunun da yapımı büyük ölçüde tamamlanmış vaziyette. Koltuklarının montajı yapılan konferans salonu da hastane açılışına kadar faal duruma gelecek.






 

HASTANE ÇEVRESİNDE BOŞ DÜKKAN KALMADI

Hastane inşaatıyla birlikte, civardaki eczanelerin de sayısı her geçen gün artıyor. Hastanenin özellikle giriş kapısı karşısında bulunan boş dükkânlar aylar öncesinden tutulurken, eczaneler de son hazırlıklarına başladı. Boş işyerlini, hastane açıldıktan sonra orada hangi eczanelerin hizmet vereceğine ilişkin afişler süslüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş