Hastaneden örnek kampanya

İnegöl Devlet Hastanesi yönetimi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında kitap ve oyuncak kampanyası başlatıldı. Süre kavramı olmayan projeyle birlikte Çocuk bölümünde tedavi gören öğrencilerin, biraz olsun hastane ortamından uzaklaşması ve keyifli anlar yaşamaları amaçlanıyor.

Yayınlama: 19.03.2015
2.120
A+
A-

İnegöl Devlet Hastanesi CEO’su Hayrettin Göçmen, dün başlatılan proje hakkında basın açıklaması düzenledi.

İnegöl Devlet Hastanesi CEO’su Hayrettin Göçmen, “Çocuk Bölümü sorumlularımız bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında önemli bir kampanyayı hayata geçirecekler. Halkımızın bu projeye destek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Hastane Çocuk Gelişimi Eğitmeni Duygu Şen ise, “Hastane olarak çocuklarımıza yönelik başlattığımız kitap ve oyuncak kampanyasını başlattık. Amacımız hastanemizde tedavi gören çocukların hastane ortamından biraz da olsa uzaklaşıp, mutlu keyifli dakikalar geçirmesini istiyoruz. Kısacası onların mutlu olmasını istiyoruz. Hastane personeli ve vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz. Evlerinde kullanılmayan, yıpranmış ve karalanmış olmayan renkli dikkat çekici okuma kitap ve oyuncaklarını bizlere ulaştırabilirler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.








Hastane Müdür Yardımcısı Meftune Coşkunarslan’da, “Kampanyamız bu gün başladı. Kampanyamız için bir süre kavramı yok. Güzel bir projeye adım atıyoruz. Çocuklarımızın hastane korkusunu yenmesi için başlattığımız kampanyaya vatandaşlarımızdan ve personelimizden destek bekliyoruz. Öncelikle hastane çalışanlarından bu desteği bekliyoruz. Küçük bir kütüphane oluşturmuş olacağız. Kitap sayımız ve oyuncaklarımızın sayısı artarsa okullara da dağıtım yapabileceğiz. 48 yataklı bir çocuk bölümümüz var. Bu çocuklarımız bu projeyle birlikte hem tedavi olacaklar hemde güzel vakitler geçirecekler” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.