Her şey yeni olmalı

Bursa valisi Münir Karaloğlu 7 Kasım’da açılışı gerçekleşecek olan devlet hastanesini ziyaret ederek hastaneyi yerinde inceledi. Eski hastaneden yeni hastaneye kullanılmış malzeme taşınmamasını isteyen Vali Karaloğlu, “Bu hastaneye 100 trilyon masraf etmiş devlet. Buraya eski hastaneden malzeme gelmesin. Burada her şeyin sıfır olmasını arzu ediyorum” diye konuştu.

Yayınlama: 05.11.2014
1.953
A+
A-

32. Modef Expo fuarının açılışından sonra, 7 Kasım’da açılacak olan Yeni İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret eden Bursa valisi Münir Karaloğlu, “7 Kasım Cuma günü sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu, şuanda kesinleşen altı ama dokuza da çıkabilir bakanımızla Bursa’ya çıkarma yapacak. 7 Kasım Cuma günü 21 tane açılışımız var. Bunlardan bir tanesi de İnegöl Devlet hastanemiz. O gün inşallah sayın başbakanımızın Bursa Merinos parkta toplu açılış alanında burayı da video konferans sistemi ile sağlık bakanımız ve yanında başka bir bakanımız ile açmış olacak” dedi.

 

UFAK TEFEK SORUNLAR VAR






Yeni hastanede ufak tefek sorunlar olduğunu ifade eden Karaloğlu, “Hastanemizi beraber gezdik, yerleşimden kaynaklanan ufak tefek sorunlar var ama cuma günü her şeyi ile vatandaşımıza tam manası ile hizmet veren bir mekânımız olacak. Hem İnegöl, hem de Bursa Türkiye’nin önemli merkezlerinden bir tanesi. İnegöl’e böyle bir mekân çok yakıştı. 55 bin metre kare kapalı alan büyük devasa bir hastane. İl merkezlerinde olan bir hastane, İnegöl potansiyeli ile nüfusu ile Türkiye’de birçok ilden büyük bir ilçe. Bakanlığımız hükümetimiz ilçemize bu hastaneyi uygun gördüler. Hastanemiz de planlandığı şekilde bitti ve cuma günü açıyoruz hayırlı uğurlu olsun şifa kaynağı olsun” dedi.

 

HERŞEY SIFIR OLSUN

Yeni hastaneye kullanılacak malzemelerin sıfır olmasını isteyen Bursa valisi Münir Karaloğlu “Bizim düşüncemiz, bu hastanedeki malzemeler sıfır olsun. Bu hastaneye 100 trilyon masraf etmiş bir devlet, eski sandalye ile burada hasta taşımak istemiyoruz. Bu hastaneye giren herkes yatağıyla, sandalyesi ile bankıyla her şeyi sıfır yeni bir hastanenin girdiği durumu vermemiz lazım. Buraya eski hastaneden malzeme gelmesin burada her şeyin sıfır olmasını arzu ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş