Kan Bağışı’na davet

Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi, 21 Nisan itibari ile 4 gün boyunca sürecek olan Kan Bağış Kampanyası’nın startını verdi. Heykel Meydanı’nda 3 gün TIR ile 1 gün de çadır içerisinde gerçekleştirilecek olan kampanyaya vatandaşların ilgi göstermesi bekleniyor.

Yayınlama: 22.04.2014
1.980
A+
A-

Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi olarak 21 Nisan itibari ile 4 gün boyunca İnegöl’de Heykel Meydanı’nda İnegöllü vatandaşların yapmak istedikleri kan bağışlarını almak üzere görevlendirildiklerini belirterek konuşmasına başlayan Doktor Tanzu Çavuş, tüm ilçe halkını kan bağışına davet etti.

 

UYGUN OLAN KİŞİLERDEN KAN BAĞIŞI OLABİLİYORUZ






Çavuş konuşmasında şunları kaydetti: Pazartesi, Salı ver Çarşamba günleri TIR’ımız ile hizmet veriyoruz. Perşembe günü ise kan bağış çadırı ile devam edeceğiz. Hala ülkemizde ve dünyada birçok insan ihtiyaç duydukları kanı zamanında temin edemediklerinden dolayı hayatını kaybedebilmektedir veya sakat kalabilmektedir. Bu anlamda kan bağışı çok büyük önem taşımaktadır. Bizler de vatandaş olarak ne zaman kana ihtiyaç duyabileceğimizi bilemeyiz. Bu anlamda düzenli kan bağışı ile birlikte aslında kendimize de yatırım yapmış oluyoruz. İleride ihtiyacımız olduğunda nasıl ki biz kan bağışlayarak birinin hayatını kurtarıyorsak daha sonra başkaları da bizim için kan bağışında bulunarak bizim hayatımızı kurtarmada katkılı olabilirler. 18 ile 60 yaş arası olan tüm vatandaşlarımız yanlarında fotoğraflı bir kimlik belgesi ile birlikte kan bağışına başvurabilirler. Gerekli kan tahlilleri ve hayati bulguları ölçüldükten sonra kan bağışına uygunlukları değerlendirilmektedir. Bu şekilde değerlere uygun olan kişilerden kan bağışı olabiliyoruz. Tüm İnegöl halkını 4 gün boyunca kan bağışına bekliyoruz. Daha önceki bağışlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı İnegöl halkına teşekkür ederiz. Bu haftaki kampanyamızda bizi destekleyeceklerini ve kan ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımda bulunacaklarına inanıyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş