Ramazan öncesi kan bağışı artmalı

Ramazan ayında düşen kan bağışları nedeniyle kan ihtiyacında doğan açığın kapatılması için Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezinde görevli hekim Dr. Tanzu Çavuş, Ramazan ayı öncesinde kan bağışının artması gerektiğini ifade ederek ilçe halkını kan bağışına davet etti.

Yayınlama: 11.06.2014
1.879
A+
A-

Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezinde görevli hekim Dr. Tanzu Çavuş, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte azalan kan bağışları dolayısı ile sıkıntı yaşanmaması için vatandaşları Ramazan öncesi kan bağışı yapmaya davet etti.

 

CUMA GÜNÜNE KADAR SÜRECEK








Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Tanzu Çavuş şunları söyledi: Bundan sonra İnegöl’de kan bağışı yapmak isteyenlere daha sık hizmette bulunmayı amaçlıyoruz. Ramazan ayı yaklaşıyor ve Ramazan ayı ile birlikte genel olarak ülke genelinde kan bağışlarında bir miktar azalma görülmektedir. Ancak ihtiyaç maalesef o düzeyde gerilemediği için kan temininde sıkıntı yaşanabilmektedir. Bundan dolayı Ramazan ayında kan ile ilgili sıkıntı yaşanmaması için Ramazan ayına girmeden önce vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz. Bu hafta içinde Cuma gününe kadar Heykel Meydanı’nda Kızılay Kan Bağışı Otobüsümüz ile kan bağışı vermek isteyenlerin hizmetindeyiz. Daha önce göstermiş oldukları duyarlılığı tekrar göstereceklerine inandığımız İnegöl halkını kan bağış kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.