Saadetli hanımlardan ebelere sürpriz kutlama

14-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan Ebeler Haftası’nda, Saadet Partili kadınlar İnegöl’de görev yapan ebeleri unutmadı. Hastanede ebelere sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Saadet Partisi Kadın Kolları Yönetimi, ebelere her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Yayınlama: 28.04.2014
1.831
A+
A-

Saadet Partisi Kadın Kolları yönetimi, Ebeler Haftası nedeniyle İnegöl Devlet Hastanesi’nde görev yapan ebeleri ziyaret etti.

 

EBELERİMİZ KUTSAL BİR GÖREV İFA EDİYORLAR








Yapılan ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Remziye Özkan şunları dile getirdi: Ebeler haftasının kutlandığı bu süreçte ebeler haftasının tüm ebelerimize hayırlı olmasını dilerken, görevlerinde huzurlu bir ortamda yerine getirmelerini temenni ederiz. Biz hanımlar olarak; ebelerimizin ne kadar önemli ve kutsal bir hizmet yaptıklarını yakinen bilmekteyiz. Çünkü bebeklerimiz doğar doğmaz onların şefkatli kollarında gözlerini açmaktadırlar ve biz hanımların her zaman en yakınında bulunan ebe kardeşlerimizin bu önemli günlerini unutmadığımızı ve bizlerde onların yanlarında olduğumuzu bilmelerini temenni ediyoruz. Bu vesile ile şu ana kadar bu önemli ve kutsal görevi ifa eden ebe kardeşlerimizden vefat edenlere Allah’tan rahmet emekli olanlara sağlıklı ve  huzurlu  uzun ömürler görevlerine  devam edenler başarılar dileriz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.