Sağlık alanındaki sorunlar giderilecek

Sağlık Sen İnegöl Şubesi, 5. Olağan Kongre sonrası göreve gelen AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette açıklamalarda bulunan Âdem Demirel, sağlık alanındaki problemlerin giderileceğini ifade etti.

Yayınlama: 23.01.2015
1.767
A+
A-

AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel, sağlık alanındaki sorunların çözümü için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

 

 






SAĞLIK YATIRIMLARI KONUSUNDA İSTİŞARELERE AÇIĞIZ

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma yapan Sağlık Sen Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, “AK Parti İlçe Teşkilatının son kongresinde göreve gelen Sayın Adem Beye ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Sağlıktan sorumlu Ahmet Erdem ağabeyimiz olmuş. Kendisini eskiden beri tanıyoruz, değerli bir ağabeyimiz. Diyanetten sorumlu olduğu zaman o zaman Diyanet-Sen ile uyumlu çalışmalar yaptığını arkadaşlardan öğrendik. Adem ağabeyimiz geçen dönem yönetim kurulu üyesiydi, eğitimden sorumluydu, oradan da sendikamız açısından olumlu sinyaller aldık. Arkadaşlarımızın Adem ağabeyimizle uyumlu çalıştıklarını, değer gördüklerini ve istişareye açık olduğunu söylediler. O konuda memnun olduk. Adem ağabeyimizi şahsen tanıyoruz, yakından takip ediyoruz. Yeni görevinde işi zor, Allah kolaylık versin. Sağlık yatırımları konusunda istişarelere açığız. Biz birebir sahadan görüş, öneri ve düşüncelerimizi her zaman söylemeye açığız. Geçen yönetimde Bülent ağabey ile de istişarelerimiz güzeldi. İnşallah aynı uyum devam eder” dedi.

 

PERSONEL EKSİĞİMİZ VAR

Yeni hastaneye geçtiklerini hatırlatan Hüseyin Aydın, “Umduğumuzdan da sıkıntısız geçtik. Biraz erken geçmemize rağmen şuan güzel şekilde rayında gidiyor. Biraz personel takviyesi yetecek. Eski hastanede 17 bin metrekare kapalı alanımız vardı şuan 57 bin küsura çıktı. Aynı personel düşünüldüğü zaman temizlikte biraz takviyeler yapıldı ama bazı servislerde hemşireler 24 saat tek nöbet tutuyorlar. Orada biraz sıkıntılarımız var. İşler yürüyor ama daha kaliteli yürümesi için personel takviyesi, hemşire takviyesi ve birkaç branşta doktor takviyesi gerekiyor. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Sağlık-Sen İnegöl Teşkilatına yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise, “Sağlık alanındaki özellikle çalışanlarla alakalı problemler ve sorunların giderilebilmesi adına yapılan hizmetler halkımız tarafından bilinmektedir. Biz de gerek merkezi hükümet olarak gerekse İnegöl ilçe teşkilatı olarak bu sorunun çözümünde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da inşallah elimizden geleni yapacağız, hep birlikte el ele bu sorunun çözümü ile ilgileneceğiz. Biz göreve geldikten sonra ihtisas komisyonları ile alakalı görev dağılımı yaptık. Başkan yardımcım olan Ahmet Erdem Bey sağlık ile alakalı sorumlu yönetim kurulu üyemiz. İnşallah onunla birlikte sizler el ele, omuz omuza bu sorunların çözümü konusunda istişare ederiz, bundan önceki başkanımızın yaptığı istişareleri aynı şekilde biz de devam ettiririz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş