Son dakika: İtalya’dan dehşete düşüren haber! 24 saatte 250 kişi öldü

Son dakika haberi: İtalya’da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı 250 kişi artarak 1266’ya, toplam vaka sayısı ise 17 bin 660’a yükseldi

Yayınlama: 13.03.2020
3.653
A+
A-

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle olağanüstü günler geçiren İtalya’da, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı 250 kişi artarak 1266’ya, toplam vaka sayısı ise 17 bin 660’a yükseldi.

İtalya’da, virüsün yayılmasının en fazla görüldüğü bölgelerin yetkilileri daha sıkı tedbirleri dile getirirken, hükümet bu taleplere şimdilik temkinli yaklaşıyor.

ÇİN’DEN İTALYA’YA TIBBİ YARDIM






Yeni tip koronavirüsün çıktığı ve en çok yayıldığı ülke olan Çin, bu salgından kendisinden sonra en çok etkilenen ülke İtalya’ya teknik destek ekibi ve 31 tonluk tıbbi yardım malzemesi gönderdi.

Çin’in Roma Büyükelçiliğinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Şangay kentinden China Eastern hava yollarına ait uçağın dün gece saatlerinde Roma Fiumicino Havalimanı’na geldiği belirtildi.

Çin’in bu yardımında, virüsle mücadele eden 9 kişilik doktor ekibi ve beraberinde getirdikleri 9 solunum cihazı, bu cihazın destek ürünleriyle çok sayıda maske yer aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş