Tek çatı altında birleşiyorlar

Bursa’nın 4 önemli sağlık kuruluşu bir çatı altında toplandı. Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi, Özel Aritmi Osmangazi Tıp Merkezi, İnegöl Aritmi Hastanesi ve Özel Aritmi OSGB artık Aritmi Sağlık Grubu çatısı altında yoluna devam edecek.

Yayınlama: 03.07.2015
2.423
A+
A-

Bursa son yıllarda sağlık alanında da önemli yatırımların merkezi durumuna gelirken, her geçen gün yeni yatırımlarla büyüyen Özel Aritmi Sağlık Grubu, yeni atılımlarla sektörde öne çıkan kuruluşlar arasındaki yerini alıyor. Sadece Bursa değil ülke geneli ve yurtdışı hedeflerini güncelleyen grup, önümüzdeki dönemde sağlık alanında önemli markalar arasında yerini almayı hedefliyor.

 

Bursa merkezde hizmet veren Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi, Özel Osmangazi Tıp Merkezi, Özel Aritmi OSGB ve İnegöl Aritmi Hastanesi’ni, Özel Aritmi Sağlık Grubu adı altında birleştirme kararı alan sağlık kurumu, kurumsal yapısı, uzman kadroları, yerel sermayenin gücü ile deneyimiyle daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti vermek için hizmet kalitesini geliştiriyor.






 

SAĞLIKTA MARKA OLACAK

Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Nuri Daştan, Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi ile başlayan süreçte İnegöl Aritmi Hastanesi, Özel Aritmi OSGB ve Özel Aritmi Osmangazi Tıp Merkezi’nin de bünyelerine katılmasıyla sağlık alanında güçlü bir kuruluş haline geldiklerini belirterek, önümüzdeki dönemde sağlık yatırımlarının artarak devam edeceğini ve grubun emin adımlarla büyüyeceğini dile getirdi. 4 sağlık kuruluşunu Aritmi Sağlık Grubu adı altında birleştirdiklerinin altını çizen Uzm. Dr. Daştan, hedeflerinin Bursa ve Türkiye’ye önemli bir sağlık markası kazandırmak olduğunu vurguladı.

 

GRUP YENİ HASTANE İLE DAHA DA GÜÇLENECEK

Daştan, önümüzdeki süreçte Özel Aritmi Osmangazi Tıp Merkezi’nin yanında inşaatı bitmek üzere olan Özel Aritmi Bursa Hastanesi’nin de gruba katılmasıyla Özel Aritmi Sağlık Grubu’nun Türkiye’nin önde gelen sağlık kuruluşları arasında yerini alacağını sözlerine ekledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş